Νέα ενημέρωση για Pokemon HOME και Pokemon Scarlet & Violet

Pokemon home update

Σε συνέχεια της προηγούμενης είδησης, έχουμε νέες εξελίξεις σε ότι αφορά το Pokemon home και την Pokemon scarlet και violet. Έχει επιβεβαιωθεί ότι το patch του Pokémon HOME, το οποίο θα προσθέτει συνδεσιμότητα με τα Pokémon Scarlet & Violet, θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου στις 01:00 UTC. Με αυτό, θα έχετε τη δυνατότητα να ανταλλάσσετε Pokémon μεταξύ των δύο εφαρμογών, καθώς και να εισάγετε Pokémon από προηγούμενα παιχνίδια. Όταν το κάνετε αυτό, θα λαμβάνετε ένα ειδικό Hidden Ability Sprigatito, Fuecoco και Quaxly.

Θα μπορείτε επίσης να μεταφέρετε Pokémon πίσω από τα Scarlet & Violet στα Sword, Shield, Legends Arceus ή BDSP εφόσον υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι.
Η έκδοση για το Nintendo Switch θα προσθέτει επίσης έναν νέο Move Relearner, που θα σας επιτρέπει να μάθετε ξανά προηγούμενες κινήσεις ενός Pokémon μέσω της εφαρμογής. Αυτό τους επιτρέπει να μάθουν κινήσεις από μια λίστα κινήσεων που έχουν μάθει μέχρι εκείνο το σημείο, περιορισμένες στις κινήσεις που μπορούν να μάθουν στα Pokémon Sword και Pokémon Shield, Pokémon Brilliant Diamond και Pokémon Shining Pearl (κάποιες κινήσεις εξαιρούνται), Pokémon Legends: Arceus, και Pokémon Scarlet και Pokémon Violet.
Επίσης, θα μπορείτε να ανταλλάξετε Home Points με League Points.
Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να μετακινηθείτε ανάμεσα στα παιχνίδια για τα οποία έχετε δεδομένα στο Pokémon HOME άμεσα, χωρίς να χρειάζεται να είναι το τελευταίο παιχνίδι που κατατέθηκε. Αυτό μπορεί να γίνει τόσο στο HOME στο κινητό, όσο και στο Switch, αλλά μόνο αν συνδεθείτε στο Pokémon HOME χωρίς να έχετε επιλέξει συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μπορείτε να συζητήσετε τις εμπειρίες σας για το παιχνίδι, στο Facebook group και στο forum του gamecorner.gr !

Πηγή : Serebii

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam