Νέα πόκεμον στην Pokemon Scarlet & Violet

Pokemon scarlet violet news October 2022

Νέα εξελίξεις στον κόσμο των Pokémon: Το Girafarig εξελίσσεται στο Farigiraf και νέες λειτουργίες στο παιχνίδι.

Οι λάτρεις των Pokémon θα χαρούν με την ανακοίνωση ότι το Girafarig θα εξελιχθεί στο Farigiraf, ένα Νορμάλ/Ψυχικό τύπου Pokémon. Το Farigiraf θα διαθέτει τις ικανότητες Armor Tail, που καθιστά τα Pokémon ανίκανα να χρησιμοποιήσουν Priority moves εναντίον του, και Cud Chew, που του επιτρέπει να καταναλώνει το Berry που κρατάει για δεύτερη φορά στο τέλος μιας σειράς.

Η καινούρια TM Machine θα σας επιτρέπει να δημιουργείτε TMs χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά που θα βρίσκετε στην Paldea, καθώς και League Points. Κάθε TM που φτιάχνετε μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά, αλλά μπορείτε να φτιάξετε πολλαπλά αντίτυπα.

Στο παιχνίδι θα υπάρχει και ένα Picnic mode, το οποίο θα σας επιτρέπει να στέλνετε Pokémon στον εξωτερικό κόσμο, να τραβάτε φωτογραφίες μαζί τους και να τα ταΐζετε με διάφορα φαγητά που προσφέρουν ειδικά αποτελέσματα, όπως επαναφορά των HP. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε Pokémon Eggs από τα Pokémon σας μέσα σε αυτή τη λειτουργία.

Κατά διαστήματα, θα μπορείτε να παρατηρήσετε Tera Pokémon στην άγρια φύση, τα οποία θα έχουν μια ιδιαίτερη αύρα γύρω τους.

Επιπλέον, έχει επιβεβαιωθεί ότι ένα ιδιαίτερο SplatFest θα διεξαχθεί στο Splatoon 3 από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου. Σε αυτό το Splatfest, οι παίκτες θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ των ομάδων Team Grass, Team Fire και Team Water, με κάθε ομάδα να εκπροσωπείται από τα Paldea starters στις μπλούζες και τα σχέδια, για να γιορτάσουν τα Pokémon Scarlet & Violet. Στην Ιαπωνία, θα μπορούν να αγοράσουν τα T-Shirts από τον ιστότοπο του Pokémon Center, ενώ στις ΗΠΑ θα είναι διαθέσιμα στο Nintendo New York.

Τέλος, η ετήσια διανομή γενεθλίων του Pokémon Center έχει ανακοινωθεί για την Ιαπωνία. Εάν επισκεφθείτε ένα από τα Pokémon Centers κατά τη διάρκεια του μήνα των γενεθλίων σας, θα μπορείτε να λάβετε ένα Flabébé για τα παιχνίδια Pokémon Scarlet & Violet. Η προσφορά ισχύει από τις 18 Νοεμβρίου 2022 έως τις 31 Οκτωβρίου 2023.

Πηγή : Serebii.

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam