Ο Delibird κυριαρχεί στο Gamecorner.gr με πάνω από το 50% των ειδήσεων

finance news, money, profit, gaming, esports

Ο Delibird κατέγραψε σε ρυθμό fast-track τις περισσότερες ειδήσεις από το 2019 στο Gamecorner.gr, έναντι των άλλων δημοσιογράφων του community. Συγκεκριμένα, έχει γράψει 384 άρθρα/ειδήσεις, καταλαμβάνοντας το 51,5% των σημερινών αναρτημένων ειδήσεων του Gamecorner.gr. Επίσης, ο Delibird προσφέρει ενεργά κάθε μήνα τη συνδρομή “Ο μεγάλος υποστηρικτής” των 9,99€ στα ταμεία του Gamecorner.gr, από το 2019. Παρότι ο ίδιος αρνήθηκε να αναλάβει τη θέση του Administration, επιβεβαιώνει τη στήριξή του στον Andreecko και το Gamecorner.gr. Το μέλλον του Gamecorner.gr εξαρτάται από τη ροή ειδήσεων και δραστηριοτήτων με βάση τα Pokémon παιχνίδια, με τη συζήτηση να επεκτείνεται και σε άλλα games.

Ποιο αναλυτικά : Ο Delibird κατέγραψε από το 2019, περισσότερες ειδήσεις από όσες έχει γράψει ο Andreecko και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι του community από το 2011 αναδρομικά. Συγκεκριμένα. ο Delibird έχει γράψει 384 άρθρα/ειδήσεις, διακατέχοντας το 51,5% των σημερινών αναρτημένων ειδήσεων του Gamecorner.gr . Ο Andreecko διακατέχει μόλις το 44,29%. Ενώ ο Smoses το 4,16%. Από άποψης διοίκησης, ο Delibird έχει την υψηλότερη βαθμίδα στο Δ.Σ. του Gamecorner.gr , ειδικά αν συμπεριλάβουμε την συνδρομή “Ο μεγάλος υποστηρικτής” των 9,99€ που προσφέρει ενεργά κάθε μήνα από το 2019 στα ταμεία του Gamecorner.gr . Συνολικού προυπολογισμού 480€ μέχρι τις δύο (2) Απριλίου που γράφεται αυτό το άρθρο. Σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι που θα το έκανε ο οποιοσδήποτε. Πόσο μάλλον και ένας δημοσιογράφος που ζει εξωτερικό (Βέλγιο). Όταν ο Andreecko ζήτησε από τον Delibird να αναλάβει την θέση του Administration για το Gamecorner.gr , αυτός αρνήθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά :

“Αντιλαμβάνομαι ότι έχω δώσει και έχω προσφέρει πολλά εδώ και 4 ολόκληρα χρόνια. Σκοπός μου δεν είναι να κερδίσω κάτι η να κερδίσω μια θέση ως διευθυντής στο όλο επιχείρημα/έργο, απεναντίας, το Gamecorner.gr είναι η κορωνίδα του Ελληνικού Pokemon community από το 2011, χωρίς καμία αμφιβολία περνάω πολύ καλά με όλη την ομάδα και το Δ.Σ. .Εγώ είμαι στο πλευρό του Andreecko καθώς είναι ένας τίμιος συνεργάτης και πάνω απ’ όλα ένας σωστός επαγγελματίας. Μπορεί το YouTube κανάλι του να μην είναι τόσο δραστήριο, αλλά ο Andreecko είναι δραστήριος σε παροχές υπηρεσιών άλλων τηλεοπτικών σταθμών, συνεργείων, και πελατών του που κανονίζει ο ίδιος, και έτσι επιβιώνει.”

Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν, ο Μιχάλης (Dodrio.gr) από το Ισραήλ (Τελ Αβίβ καταγωγή), κατείχε το 80% των δικαιωμάτων στο Δ.Σ., όταν το εγχείρημα λεγότανε τότε “Greek Pokemon”, και είχε κάνει την εξαγορά το έτος 2013, μέχρι το έτος 2020 όταν επιστράφηκε το ποσό επένδυσης μαζί με τους τόκους, σηματοδοτώντας το τέλος μιας συνεργασίας και το άνοιγμα ενός νέου ορίζοντα, με το όνομα “Greek Pokemon” να γίνεται πλέον “Andreecko”. Η συνεργασία με τον Delibird δείχνει πως θα διαρκέσει αρκετά παραπάνω σε σχέση με τον Μιχάλη. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και κατά πόσο θα υπάρχει ροή ειδήσεων και δραστηριοτήτων με βάση τα πόκεμον παιχνίδια. Το μέλλον των Pokemon ακόμη είναι άγνωστο. Θέτοντας το μέλλον του Gamecorner.gr υπό συζήτηση για συσχέτιση με άλλα Games, πολύ πιθανά συσχετισμένα με το Nintendo Switch. Η άλλη άποψη βέβαια λέει, ότι τα πόκεμον θα μας συντροφεύουν για παραπάνω χρόνια, όπως γίνεται με το franchise “My little pony”. Υπάρχει και μια 3η άποψη επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, καθώς το όνομα Gamecorner είναι από μόνο του περιζήτητο στον κύκλο του gaming και του επιχειρηματικού κλάδου των eSports. Κανείς βέβαια δεν είναι σίγουρος για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Εσάς ποια είναι η αποψή σας ; γράψτε την μέσα στο forum μας, στην ενότητα Spam place. Θα χαρούμε να την ακούσουμε.
Πηγή : Διοικητική ομάδα Gamecorner.gr

About the author

Emily Milantonaki

Με λένε Αιμιλία, κατάγομαι από Αμερική. Είμαι γραμματέας και διαχειρίζομαι τα email και τα social media στο GameCorner.gr!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam