4η Global Mission για την Sun/Moon

sun moon bannerΠόκεμον Σάν και Μούν

Η 4η Global Mission για την Sun/Moon θα ξεκινήσει σε λίγες βδομάδες, βγήκαν οι πρώτες πληροφορίες. Σύμφωνα με το Serebii, στις κασέτες Pokemon Sun/Moon, οι παίχτες θα μπορούν να “συνεργάζονται” στο να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους μάχης (battle points) γίνεται στο Battle tree.

Η επόμενη Global Mission θα ξεκινήσει στις 28 Φεβρουαρίου και θα τελειώσει στις 17 Μαρτίου. Προς το παρόν ο στόχος για το σκορ είναι άγνωστος καθώς η Nintendo δεν έχει ενημερώσει την ιστοσελίδα της.
Οι παίχτες στις Sun/Moon απέτυχαν στη πρώτη και δεύτερη αποστολή αλλά στη 3η είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα.
Στο παρελθόν, υπήρχε στόχος για 1 εκατομμύριο ανταλλαγές. Ο στόχος όχι απλά ξεπεράστηκε, αλλά έφτασε σε εκείνο το διάστημα τις 4.107.702 ανταλλαγές μέσω του GTS !

Ελπίζουμε η 4η αποστολή να έχει ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα 🙂

πηγή : vg247

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam