Όλες οι εξελίξεις του Αυγούστου (Pokemon presents)

Στο κανάλι της TPCi ανέβηκε ανακοινωθέν στις 18-08-2021, όπου από εκεί μπορούμε να πάρουμε μια γεύση σε μελλοντικές εξελίξεις που θα δούμε γύρω από το πόκεμον franchise.

Ποιο αναλυτικά έχουμε :

To Pokemon Unite, θα κυκλοφορήσει, και στο Android και στο iOS στις 22 Σεπτεμβρίου 2021. Ήδη κυκλοφορεί ως γνωστόν στο Nintendo Switch και έχουμε ήδη παρουσιάσει εκπομπές εδώ. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που εμφανίζει το βίντεο της TPCi, θα είναι εφικτό να παίξουν παίχτες, και από smartphones, και από switch ταυτόχρονα. Είναι δεδομένο και αυτονόητο φυσικά να έχετε συνδρομή Nintendo Switch online. Προτείνουμε το ετήσιο πακέτο για να σας βγει οικονομικότερα. Όσοι κατεβάσουν από τώρα το Unite στο Android / iOS smartphone η tablet τους (μέθοδος pre-register). Θα έχουν προσφορά τον Pikachu, εφόσον ο αριθμός των pre-register μελών ξεπεράσει τα 2.500.000. Αν ο αριθμός των pre-register μελών ξεπεράσει τα 5.000.000, θα έχετε δωράκι, εκτός από τον pikachu, και το κουστούμι του pikachu. Να θυμίσουμε ότι ισχύει εξίσου και η προσφορά του Zeraora μέχρι τις 31 Αυγούστου 2021 όπως είχαμε ήδη γράψει και σε προηγούμενη είδηση. Επωφελειθείτε τη προσφορά και κάντε pre-register 🙂 θα βγείτε 3πλά κερδισμένοι. Έχουμε και την σελίδα που ενημερώνουμε τακτικά για τα μελλοντικά πόκεμον στο pokemon unite, από εκεί θα βρείτε όλα τα νέα πόκεμον που θα εμφανιστούν.
Θα βγεί μια ανανεωμένη έκδοση του Pokemon cafe, το Pokemon Cafe Remix (αναμένεται σύντομα).
To Pokemon Masters EX γιορτάζει τα 2 χρόνια κυκλοφορίας, και έχει πολλά όμορφα δωράκια και εκπλήξεις. Εμφανίζεται το Dynamaxing, έχουμε Sygna suit Leon & eternatus. Νέο event, που μπορείτε να αποκτήσετε το pair Hau & Zamanzenta. Κάνοντας login στο Pokemon Masters EX, από 18-08-2021 (που ήδη ανεβάσαμε την είδηση), αποκτάτε 100 Sync pairs δωρεάν, σύν καθημερινά 10-pair scout σύντομα. Επιπλέον, στις 29 Αυγούστου 2021 και 11 το πρωϊ θα εμφανιστεί ο N με τον Reshiram (N event – Anniversary 2021). Τέλος 15 Σεπτεμβρίου θα έχουμε και event με τον Giovanni. Όσοι κάνουν login μετά την παρουσίαση (18-08-2021) κερδίζουν 3000 gems.
Στο Pokemon Go, γιορτάζουμε τα 5α μας γενέθλια και έχουμε πολλές νέες εκπλήξεις. Νέα πόκεμον θα εμφανιστούν στο Go, αυτή τη φορά από την Galar region. Από τις 20 Αυγούστου μέχρι τις 31 Αυγούστου έχουμε τις 3 πρώτες εμφανίσεις (Wooloo, Skwovet, Falinks). Έχουμε Raids με Zacian (20 Αυγούστου 2021 μέχρι 26 Αυγούστου 2021), Zamazenta (26 Αυγούστου 2021 μέχρι 1η Σεπτεμβρίου 2021).
Στην Pokemon Brilliant Diamond και Shining Pearl, έχουμε και εκεί εξελίξεις, από το 6:00 στο βίντεο, βλέπουμε το παιχνίδι με ανανεωμένα γραφικά και στιγμιότυπα από μάχες και γυμναστήρια. Στικεράκια για διακόσμηση της pokeball σας, νέες εμφανίσεις και γραφικά όταν εμφανίζεται το πόκεμον στη μάχη (για pokemon contests), Union room όπως το θυμόμαστε και στις τότε δισκέτες, Style shop όπου μπορούμε να ντύσουμε τον χαρακτήρα μας. Super Contest Show (τα γνωστά contest) με νέες προκλήσεις. Sinnoh Grand Underground για να σκάψετε και να βρίσκετε θυσαυρούς. Τα ήδη γνωστά προσωπικά δωμάτια (μυστικές βάσεις) που είχαμε στις Diamond pearl και τα διακοσμούσαμε όπως θέλαμε. Ως αντίπαλη ομάδα έχουμε την Team Galactic. Θα συναντήσουμε φυσικά και την Cynthia και τα μυθικά πόκεμον Palkia και Dialga. Τα παιχνίδια αυτά θα κυκλοφορήσουν στις 19 Νοεμβρίου 2021. Μπορείτε να τα κάνετε προ-παραγγελία στο Nintendo e-shop από το Nintendo Switch. Παράλληλα με αυτές τις κυκλοφορίες θα γίνει διαθέσιμο από τις 5 Νοεμβρίου 2021 και ένα νέο Nintendo Switch lite με θεματολογία Palkia & Dialga.
Στο Pokemon Legends Arceus, από το 15:20 και μετά του βίντεο, παίρνουμε μια γεύση από τα γραφικά που (πιθανά) θα έχει το παιχνίδι. Από εκεί εμφανίζονται πολλά νέα pokemon, η νέα μας region είναι η Hisui και τα πόκεμον που εμφανίστηκαν στο βίντεο είναι τα ακόλουθα : Wyrdeer (Normal/Psychic-type), Basculegion (Water/Ghost), Hisuian Braviary (Psychic/Flying), Hisuian Growlithe (Fire/Rock). Η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει ως έχει (28-01-2022), το είχαμε γράψει και σε προηγούμενη είδηση εδώ. Μπορείτε να το κάνετε προ-παραγγελία στο Nintendo e-shop από το Nintendo Switch. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε από το 20:10 του βίντεο. Στα άγρια πόκεμον, για να τα πιάσετε θα χρειαστεί είτε να ρίξετε pokeball (στυλ let’s go) η άλλες φορές και να τα πολεμήσετε (κλασσικό σύστημα). Διακρίνουμε επίσης και νέα συστήματα μάχης (battle style).

Για τα προαναφερθέντα παιχνίδια (Arceus, Diamond, Pearl) θα υπάρξει εξίσου υποστήριξη και στο pokemon home με νέο update. Προς το παρόν δεν έχουν ενεργοποιηθεί (ακόμη) τα ranked battles.

Τέλος, για όλα τα τελευταία νέα, GameCorner.gr και φυσικά, θα παρουσιάσουμε όλα τα νέα games στο κανάλι του Andreecko.
Από το Βέλγιο, για το GameCorner.gr, Γιάννης Delibird.

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam