Το Pokemon GO καθ’ οδόν για νέα ρεκόρ

pokemon go newspokemon go ειδήσεις

Το Pokemon GO κατάφερε να ξεπεράσει άλλη μια ομάδα δημοφιλών εφαρμογών. Σύμφωνα με τη SimilarWeb, πλέον έχει ξεπεράσει τα Pandora, Twitter, Netflix, Hangouts και Spotify στην καθημερινή χρήση για τις Η.Π.Α. Η έκθεση της εταιρίας εικάζει πως σύντομα θα ξεπεράσει και τα Snapchat, WhatsApp με βάση τις επιδόσεις του μέχρι στιγμής.

Στις 11 Ιούλιου, το 5,9% όλων των κατόχων συσκευών Android στις Η.Π.Α. χρησιμοποίησε το Pokemon GO. 46% παραπάνω από το 4,1% των χρηστών του Twitter την ίδια μέρα.

Το Pokemon GO ξεπέρασε παιχνίδια όπως τα Candy Crush Saga (8,7%) και Clash of Clans (5,2%) σε εγκαταστάσει. Έχει επίσης μεγαλύτερη βάση εγκατεστημένων χρηστών από τα Viber, LinkedIn, ESPN, iFunny, Lyft, musical.ly και Tinder.

Επίσης, ο David Gibson, αναλυτής της Macquarie Capital Securities δημοσίευσε μια νέα έκθεση για το Pokemon GO. Εκεί, ο Gibson αναφέρει και επιβεβαιώνει πως το παιχνίδι είναι η μεγαλύτερη εφαρμογή όλων των εποχών στις Η.Π.Α. και είναι καθ’ οδόν για να γίνει το πρώτο Mobile game που θα αποφέρει έσοδα $4 δις.

Ο Gibson μας έδωσε κι άλλα νέα για το Pokemon GO για συγκεκριμένες ασιατικές χώρες. Το παιχνίδι μπορεί να κυκλοφορήσει σήμερα στην Ιαπωνία, πριν από ένα Ingress event το Σάββατο. Το Pokemon GO μπορεί να μην κυκλοφορήσει ωστόσο σε Κίνα, Ν. Κορέα και Ταϊβάν λίγω «περιορισμών χρήσης των Google Maps».

Πηγή 2 Πηγή 3 Πηγή 4

Τμήμα ειδήσεων GameCorner.gr (η πηγή 1 πτώχευσε)

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam