Το legend of arceus πλησιάζει

Σταδιακά, πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του Legend of arceus, η TPCi αρχίζει και αποκαλύπτει πράγματα. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, θα μπορείτε να καβαλάτε πόκεμον, παράλληλα με αυτό, μας παρουσιάζει και τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, όπως την Warden Mai, τον Iscan, την Lian, την Arezu. Επιπλέον, μας πληροφορεί και για το Jubilife village, όπου εκεί θα μπορούμε να τροποποιήσουμε τον χαρακτήρα μας εμφανισιακά, και να βγείτε φωτογραφία μαζί με τα ποκεμόν σας, όπως γινόταν και στις Sun and Moon. Στο βίντεο φυσικά δεν λείπουν και τα νέα πόκεμον, εμφανίζεται από την Hisui region το Kleavor (Bug/Rock). Θυμίζει αρκετά το Scyther. Μπορείτε να το πιάσετε εντός του παιχνιδιού.

Μην ξεχάσετε φυσικά, εκτός από το Gamecorner.gr, να κάνετε subscribe και στο κανάλι Andreecko για να δείτε πρώτοι το Legend of arceus!
Πηγές : NintendoLife, TPCi

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam