Το GreekPokemon και η E.Ο.Π. στο GameAthlon!

Είναι γεγονός, η Εθνική Ομάδα Πόκεμον (Ε.Ο.Π.) μαζί με το GreekPokemon. Διοργανώνει στο GameAthlon ένα συναρπαστικό τουρνουά στο 3DS για τις δισκέτες Ultra Sun & Ultra Moon. Απαραίτητο για τη συμμετοχή σας είναι :

Για την εγγραφή σας, απαραίτητη είναι η αγορά εισιτηρίου(την γενική είσοδο για όλα τα Games της εκδήλωσης GameAthlon).
Να έχετε μαζί σας 2DS/3DS
Την ίδια την Ultra Sun / Ultra Moon.
Την κονσόλα σας φορτισμένη.
Την 6άδα σας που θα παίξει στο τουρνουά (διαβάστε το γκρί spoiler ποιο κάτω).

Η συμμετοχή στο τουρνουά δεν έχει επιπλέον κόστος πέραν του εισιτηρίου γενικής εισόδου.
Η πρόκριση σε τουρνουά από online προκριματικά δεν ισούται με είσοδο στο event.
Check in: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο 1 ώρα πριν την διεξαγωγή του τουρνουά, για το check in, το οποίο θα ολοκληρώνεται 20 λεπτά πριν την έναρξη.

Το τουρνουά ξεκινάει το Σάββατο 02 Ιουνίου 2018 (02/06/2018) ώρα 12:30 το μεσημέρι στο γήπεδο TAE KWON DO στο Φάληρο (Αθήνα). Το Facebook event μπορείτε να το δείτε εδώ.

Οι συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους αποδέχονται τους κανονισμούς της διοργάνωσης αλλά και τους τρόπους παράδοσης των επάθλων καθώς και τα χρονικά περιθώρια που ορίζονται. Αν δεν έχετε διαβάσει τους κανονισμούς πατήστε εδώ για να δείτε τους όρους χρήσης. Ανατρέξτε στο 5. Δώρα Tουρνουά / Τρόπος Παραλαβής για τις αντίστοιχες πληροφορίες και στις ενώτητες 1,2 και 3 για την διεξαγωγή των τουρνουά.

Κανόνες διοργάνωσης:

Οι αγώνες είναι Double Battles και ο κάθε παίκτης διαλέγει 4 Pokémon από τα 6 που έχει. Όλες οι αναμετρήσεις είναι Best of 3.

Αν κάποιο Pokémon είναι πάνω από Level 50, θα γίνει αυτόματα Level 50 για τους αγώνες.

Απαγορεύονται τα Pokémon με τους ακόλουθους αριθμούς National Pokédex: 150, 151, 249 – 251, 382 – 386, 483, 484, 487, 489 – 494, 643, 644, 646 – 649, 716 – 721, 789 – 792, 800 – 802. Απαγορεύεται επίσης το AshGreninja

Απαγορεύεται μια ομάδα να έχει δύο Pokémon με τον ίδιο αριθμό στο National Pokédex.

Τα Pokémon πρέπει να έχουν το μαύρο τριφύλλι στο summary screen τους.

Επιτρέπονται ZMoves και Hidden Abilities.

Απαγορεύεται δύο Pokémon να χρησιμοποιούν το ίδιο αντικείμενο.

Ο κάθε παίκτης έχει διαθέσιμο χρόνο σκέψης 90 δευτερόλεπτα για το team preview και 5 λεπτά για όλο το παιχνίδι, με όριο 45 δευτερόλεπτα ανά γύρο.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 • Όλοι οι παίκτες έχουν δικαίωμα να φέρουν δικό τους εξοπλισμό, αλλά έχουν στη διάθεση τους 2 λεπτά για να τον κάνουν setup.
 • Κάθε παίκτης έχει 15 λεπτά να εμφανιστεί μετά την αρχή του τουρνουά, αλλιώς μετά θα υπάρξει αποκλεισμός.
 • Για να συμμετέχεις στα τουρνουά των PC θα πρέπει να έχεις τον δικό σου λογαριασμό στο εκάστοτε παιχνίδι που διαλέγεις να συμμετέχεις.
 • Σε περίπτωση που το τουρνουά δεν έχει τον ελάχιστο αριθμό συμμετοχών (16 άτομα/ομάδες), η διοργάνωση μπορεί να τροποποιήσει το prize pool ανάλογα το πλήθος των συμμετοχών ή και να ακυρώσει το τουρνουά.
 • Παίκτες υπό την επήρεια μέθης ή άλλων ουσιών δεν έχουν την δυνατότητα συμμετοχής στην διοργάνωση.
 • -Η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για την φύλαξη ή την αποθήκευση των προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων ή των παρευρισκομένων.
 • Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ανά πάσα στιγμή τους παραπάνω κανόνες διεξαγωγής του τουρνουά, ακόμη και κατά την διεξαγωγή του, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.
 • Με την αποδοχή σας για συμμετοχή στα παραπάνω τουρνουά, δίνετε την πλήρη συγκατάθεση στην διοργάνωση, να χρησιμοποιήσει το όνομα σας, τις δηλώσεις σας, εικόνες και βίντεο,καθώς και να καταγράψει τις επιδόσεις σας στο τουρνουά, για οποιαδήποτε χρήση που αφορά την συγκεκριμένη διοργάνωση και τους άμεσα εμπλεκόμενους σε αυτή (media, χορηγοί, κλπ),χωρίς καμία υποχρέωση να σας καταβάλει κάποιο αντίτιμο.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ
 • Brackets: Το δέντρο που δείχνει τα ζευγάρια των αγώνων για όλους τους γύρους.
 • Γύρος: Κάθε τουρνουά χωρίζεται σε έναν αριθμό γύρων, ανάλογα των συμμετοχών του και καθορίζουν το πόσα παιχνίδια θα πρέπει να κερδίσουμε μέχρι την πρώτη θέση.
 • Αγώνας/παιχνίδι/match: Ο αγώνας είναι ουσιαστικά όταν οι δύο παίκτες έρχονται αντιμέτωποι.
 • Best of ?? : Για να ολοκληρωθεί ένα παιχνίδι/match θα πρέπει να κερδίσουμε τον αντίπαλο μας κάποιες συγκεκριμένες φορές. Τα περισσότερα τουρνουά είναι Bo1 δηλαδή θα πρέπει να κερδίσετε μία φορά, όμως αυτό μπορεί να αλλάξει και σε Bo3 (στις 2 νίκες) ή και Bo5 (στις 3 νίκες).
 • Admins: Οι admins είναι υπεύθυνοι για την ομαλή διοργάνωση του τουρνουά και θα πρέπει να απευθύνεστε σε αυτούς για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση.
 • Seed: Τα παιχνίδια ενδέχονται να έχουν κάποιο «seed» ανάλογα την επίδοση των παικτών/ομάδων σε προηγούμενα τουρνούα ή qualifiers.
ΚΑΝΟΝΕΣ
 • BYOC PC (Υποχρεωτική η προσέλευση με δική σας συσκευή.)
 • Οι παίχτες που βρίσκονται στην Banlist, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής

[collapse]

Υ.Γ. Θα γίνει κίνηση εκ μέρους μας για online στις κονσόλες ώστε να έχουμε και καταγραφή των BVs ! Σε αυτή τη περίπτωση, οι παίχτες θα πρέπει (και από τις 2 πλευρές) να αποθηκεύουν τα battle videos.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία

~Η Ομάδα του GreekPokemon
Ανδρέας Γ. , Μιχάλης Α. & Συνεργάτες.

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam