Τι είναι το Terastal Phenomenon? και τα Terra raids ?

Τι είναι το φαινόμενο Terastal?

Το φαινόμενο αυτό εντοπίζεται μόνο στην Paldea region και κάνει τα Pokemon να λάμπουν σαν διαμάντια. Όταν ένα Pokemon κάνει Terastallize, ένα Tera Jewel εμφανίζεται πάνω από το κεφάλι του Pokemon σαν στέμμα και το σώμα του Pokemon αρχίζει να λάμπει σαν πολύτιμος λίθος. Πολλές λεπτομέρειες παραμένουν ασαφείς, όμως οι καθηγητές Sada και Turo συνεχίζουν να ερευνούν το μυστήριο αυτό φαινόμενο.

Εκπαιδευτείτε στο Terastallizing και κερδίστε τις μάχες!

Το Terastallizing είναι το φαινόμενο που μπορεί να κάνει μια ήττα νίκη μέσα σε δευτερόλεπτα. Όλα τα Pokemon στην Paldea μπορούν να κάνουν Terastallize και να κερδίσουν μοναδικές δυνάμεις. Αρχικά, κάθε Pokemon έχει ένα Tera type. Όλα τα Tera type των Pokemon είναι αδρανή μέχρι το Pokemon να κάνει Terastallize και τότε το type του Pokemon αλλάζει στον Tera type του. Για παράδειγμα, μερικά Eevee μπορεί να έχουν Normal Tera type, ενώ άλλα ίσως έχουν Flying Tera Type. Υπάρχουν 18 types κάτι που σημαίνει άπειροι συνδυασμοί μεταξύ Pokemon και Tera types.

To Terastallizing σας επιτρέπει να προσθέσετε άλλο ένα επίπεδο στρατηγικής στις μάχες σας, καθώς θα ενισχύει τις κινήσεις που θα έχουν τον ίδιο τύπο με το Tera type του Pokemon σας ή θα αλλάζει τις αδυναμίες του Pokemon σας. Το πότε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτή την αλλαγή ή το με ποια Pokemon και Tera types να το κάνετε είναι μια πολύ σημαντική απόφαση. Πειραματιστείτε και βρείτε τους καλύτερους συνδυασμούς!

Θα χρειαστείτε Tera Orb για να κάνετε Terastallize ένα Pokemon

Μόνο επιλεγμένοι trainers στην Paldea έχουν την άδεια να κουβαλάνε αυτό το ειδικό αντικείμενο. Μόλις κάνετε Terastallize ένα Pokemon, τότε το Tera Orb θα χάσει όλη του την Terastal ενέργεια και δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέχρι να επαναφορτιστεί. Μπορείτε να φορτίσετε το Tera Orb αν ακουμπήσετε τους κρυστάλλους που ξεχειλίζουν από Terastal ενέργεια ή αν πάτε στο Pokemon Center.

Τι είναι τα Tera raids?

Τα Tera Raid Battles είναι ένα εντελώς καινούργιο battle format στο οποίο θα συνεργάζεστε με άλλους τρείς trainers με σκοπό να νικήσετε ένα Terastallized άγριο Pokemon μέσα σε περιορισμένο χρόνο. Στα Tera Raid Battles, θα μπορείτε να επιτεθείτε χωρίς να περιμένετε την σειρά των trainers, έτσι είναι σημαντικό να συνεργάζεστε με τους υπόλοιπους trainers με σωστό ρυθμό. Τα Pokemon που θα εμφανίζονται στα Tera Raid Battles είναι πολύ δυνατά, όμως με την βοήθεια άλλων trainers μπορείτε να τα νικήσετε!

Αναζητήστε κρυστάλλους για τα Tera Raid Battles

Θα μπορείτε να ξεκινήστε ένα Tera Raid Battle ακουμπώντας τους κρυστάλλους που λάμπουν. Τα χρώματα αυτών των κρυστάλλων θα δείχνουν το Tera type του Tera Pokemon που θα πολεμήσετε. Επιπλέον, οι κρύσταλλοι αυτοί θα εκπέμπουν μια δέσμη φωτός προς τον ουρανό και έτσι θα μπορείτε να τους εντοπίσετε πιο εύκολα.

Πολεμήστε Tera Pokémon!

Αυτό το σύστημα μάχης θα έχει χρονικό περιορισμό και θα σας επιτρέπει να συνεχίσετε να επιτίθεστε χωρίς να περιμένετε για τους άλλους trainers να επιλέξουν τις κινήσεις τους.

Σημείωση: Για να παίξετε με άλλος trainers πρέπει να έχετε μια ενεργή συνδρομή Nintendo Switch Online.

Επεκτείνετε τις επιλογές σας στο co-op με το cheering

Υπάρχουν τριών ειδών cheers που μπορείτε να κάνετε. Τα τρία effects θα αυξήσουν το Attack και Sp. Atk, το Defense και Sp. Def και το healing. Οποιοσδήποτε μπορείτε να κάνει cheer, κάτι που θα σας επιτρέπει να παίξετε συνεργατικά με άλλους trainers ακόμα και αν τα Pokemon σας δεν έχουν μάθει κάποιες κινήσεις για support.

Πιάστε το ηττημένο Tera Pokémon!

Αν καταφέρετε και νικήσετε το Tera Pokemon μέσα στο χρονικό όριο, τότε το Tera Pokemon θα χάσει την Tera ιδιότητά του και θα μπορείτε να πετάξετε pokeballs για να το πιάσετε.

Πως να συμμετάσχετε σε Tera Raid Battle

Θα μπορείτε να ψάξετε για allies για να σας βοηθήσουν στα Tera Raid Battles ή θα μπορείτε να κάνετε join κάποιον άλλον trainer που ψάχνει για allies.

Πηγή: The Pokemon Company

 

About the author

Smoses

Hi I'm Smoses, an Electrical and Computer Engineer student that loves video games. I've been writing for GameWorld.gr since 2019 and started as an editor at gamecorner.gr in 2021. Pokémon was the first game I ever played, starting with Pokémon Yellow. My favorite video games include Okami, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Yakuza and more!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam