Τα Pokemon Center έρχονται στο.. Pokemon Go !

pokemon go newspokemon go ειδήσεις

Κατά τη διάρκεια της Comic Con. στο San Diego, ο CEO της Niantic Labs, John Hanke, επιβεβαίωσε ότι στο μέλλον θα υπάρξει μια αναβάθμιση στο Pokemon Go, όπου θα μπορούν οι παίχτες να μετατρέψουν τα PokeStops σε Pokemon Centers.

Οι παίχτες θα μπορούν να θεραπεύσουν τα pokemon τους στα Pokemon Center, όπως γίνεται και στα κανονικά pokemon games, αναμένουμε με αγωνία επιπλέον εξελίξεις καθώς δεν αναφέρθηκε κάτι παραπάνω.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στο “Hall H” των Pokemon Go στην SSDC, Ο Hanke εξήγησε ότιη Niantic σχεδιάζει να ενθαρρύνει τους παίκτες να επισκεφθούν PokeStops προσθέτοντας επιλογές προσαρμογής πάνω σε αυτές.

Αν και ο ίδιος δεν αποκάλυψε τι θα μπορούσε να είναι ακριβώς οι συγκεκριμένες προσαρμογές, ήταν σαφές ότι αυτό θα επιτρέψει στους παίκτες να μετατρέψουν τα PokeSpots σε Pokemon Centers προσθέτοντας επιπλέον λειτουργίες. Αφηνωντά μας πολλά ερωτηματικά.

Μια εικασία που θα μπορούσαμε να κάναμε για τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η πιθανότητα ανταλλαγής πόκεμον μέσω των Pokemon Center. Αν και το ζήτημα των trades ανακοινώθηκε προ ημερών από fanpage και όχι επίσημα, όπως έγκαιρα διορθώσαμε την είδηση.

Η Niantic επισήμανε ότι προτεραιοτητά της είναι να προσθέσει Pokemon training δυνατότητα στο Pokemon Go. Μήπως τελικά θα προσθέσει και training και trade ? Μένει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα στη συνέχεια.

Πηγή : fraghero.com

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam