Τα bidoof κάνουν έφοδο παντού

Η Niantic ανακοίνωσε το επόμενο pokemon Go event. Αυτό το event εστιάζει στα Bidoof (Bidoof Breakout), ισχύει για την περίοδο 25 Ιουνίου από τις 10:00 μέχρι την 1η Ιουλίου 20:00 τοπική ώρα στον τόπο που διανέμετε. To bidoof θα εμφανιστεί ως άγριο πόκεμον για να το πιάσετε, θα το εντοπίζετε και στα raids αλλά και στο Field Research, έχετε και αρκετές πιθανότητες να το βρείτε και Shiny. Τα bidoof θα είναι πολλά καθ’ όλη τη διάρκεια του event, και θα μπορούν να μάθουν ειδικές κινήσεις μέσω των Charged TM και Elite Charged TM για το τέλος του event. Οι κινήσεις αυτές είναι :
-Shadow Ball – 25 Ιουνίου – 26 Ιουνίου
-Thunderbolt – 27 Ιουνίου – 28 Ιουνίου
-Ice Beam – 29 Ιουνίου – 30 Ιουνίου
Οπότε έχετε το νού σας, τι κίνηση θέλετε να μάθει, για να διαλέξετε και την ανάλογη ημερομηνία. Η εξέλιξή του, το Bibarel θα μάθει την κίνηση Hyper Beam αν εξελιχθεί από Bidoof κατά τη διάρκεια του event (μέχρι 1 Ιουλίου). Όσο συναντάτε την Team Go Rocket, είναι σίγουρο ότι θα συναντήσετε εκεί και Shadow Bidoof λίγο ποιο συχνά από τα άλλα shadow pokemon. Θα υπάρξει επίσης και ένα Special Research που θα σας δώσει διάφορες αμοιβές μεταξύ αυτών και Bidoof καπέλο. Ομοίως θα δείτε και Bidoof αυτοκόλλητα από Pokestops και δωράκια από φίλους σας. Επιπλέον θα έχουμε και bonus πραγματάκια σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, οι οποίες έχουν ως εξής :
-2* Capture Experience – 25 Ιουνίου – 26 Ιουνίου
-3* Capture Experience – 27 Ιουνίου – 28 Ιουνίου
-4* Capture Experience – 29 Ιουνίου – 30 Ιουνίου

Update 28-06-2021 Την 1η Ιουλίου, τα Bidoof θα είναι πολλαπλάσια, ακόμη και σε Raids 1* 3* 5* αστέρων. Τα Mega raids δεν θα είναι διαθέσιμα εκείνη την ημέρα. Ισχύει από τις 10:00 μέχρι τις 20:00 τοπική ώρα στον τόπο που διαμένετε. Όσα bidoof πιάσετε εκείνη την ημέρα θα γνωρίζουν την κίνηση Superpower και με Charged TM θα μπορούν να μάθουν Ice Beam, Shadow Ball η Thunderbolt. Θα υπάρξει επίσης και Bidoof cup στο GO Battle league, το οποίο (ναι σωστά μαντέψατε), θα επιτρέπονται να συμμετάσχουν.. μόνο Bidoof. Τέλος, για την 1η Ιουλίου, θα έχουμε 4* Capture Experience όταν πιάνετε άγρια πόκεμον.
Update 29-06-2021 Στο Pokemon TCG online, αν κάνετε Login από 1η Ιουλίου μέχρι 7 Ιουλίου, σας δίνει δώρο Deck box bidoof, sleeves bidoof και νόμισμα bidoof.
Update 01-07-2021 Προστέθηκε βίντεο της TPCi από το YouTube.
Update 01-07-2021 Υπάρχουν και wallpapers με τον Bidoof από την TPCi, για να τα κατεβάσετε μπείτε εδώ.

Πηγές : Serebii 1, Serebii 2, Serebii 3.

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam