Συντονιστείτε για τα Διεθνή Πρωταθλήματα της Ωκεανίας!

Τα πρώτα Διεθνή Πρωταθλήματα του νέου έτους πρόκειται να ξεκινήσουν και μπορείτε να δείτε όλη τη δράση ζωντανά από τις 5:30 μμ. EST στις Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 8-10 Φεβρουαρίου 2018.

*Update 12/2/2018 οι αγώνες υπάρχουν στο twitch, έχουμε προσθέσει τα links

Τα Διεθνή Πρωταθλήματα της Ωκεανίας θα περιλαμβάνουν Pokémon TCG, Pokémon Ultra Sun και Pokémon Ultra Moon και τους διαγωνισμούς Pokén Tournament DX. Οι αγώνες βιντεοπαιχνιδιών θα εμφανιστούν στο Twitch.tv/Pokemon την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ οι αγώνες του Pokémon TCG θα προβληθούν στο Twitch.tv/PokemonTCG. Οι τελικοί αγώνες και για τις δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στο Twitch.tv/Pokemon. Οι αγώνες του Pokkén Tournament DX θα πραγματοποιηθούν μόνο την Παρασκευή και το Σάββατο στο Twitch.tv/PokkenTournament.

Κάθε αγώνας θα περιλαμβάνει εξειδικευμένους σχολιαστές, οπότε σίγουρα θα έχετε καλό χρόνο και θα μάθετε λίγο. D’Ron “D1” Maingrette, ο Michael “H2” Graf και ο Brendan “Burnside” Hansen θα είναι στο μικρόφωνο για το τουρνουά Pokkén DX, Aaron “Cybertron” Zheng, Ray Rizzo, Duy Ha και Adam Dorricott για τα πρωταθλήματα βιντεοπαιχνιδιών , και ο Kyle “Pooka” Sucevich, ο Kyle Sabelhaus, ο Ross Gilbert και ο Ellis Longhurst για το Pokémon TCG.

Η εκδήλωση του Pokémon TCG θα χρησιμοποιήσει Standard format, το οποίο  επεκτείνεται από το XY-BREAK μέχρι την Sun & Moon-Crimson Invasion. Αυτό το format  χρησιμοποιήθηκε και στο Διεθνές Πρωτάθλημα της Ευρώπης, οπότε οι αγωνιστές είχαν μερικούς μήνες να μάθουν από προηγούμενα τουρνουά και να φτιάξουν τα deck τους . Το Zoroark-GX από την έκδοση των Shining Legends βγήκε στην κορυφή της Ευρώπης, σε συνδυασμό με το Golisopod-GX από τις Sun & Moon-Burning Shadows και πιο πρόσφατα, οι παίκτες έχουν βρει επιτυχία συνδυάζοντάς το με το Lycanroc-GX από τους Sun & Moon-Guardians Rising . Αναμείνετε να δείτε μια ποικιλία συναρπαστικών deck  καθ ‘όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, συμπεριλαμβανομένων των deck  που βρίσκονται γύρω από το Gardevoir-GX, το Buzzwole-GX με το Lycanroc-GX, το Volcanion-EX και ίσως ακόμη και το Tapu Bulu-GX.

Τα Διεθνή Πρωταθλήματα της Ωκεανίας θα είναι τα πρώτα που θα διαθέτουν τα παιχνίδια  Pokémon Ultra Sun και Pokémon Ultra Moon. Τα πρόσφατα ανακαλυφθέντα Ultra Beasts Blacephalon, Naganadel και Stakataka θα μπορούσαν να είναι προσοδοφόρες προσθήκες σε πολλές ομάδες και το Move Tutors στην Alola όπου μπορούν  να διδαχτούν  στα Pokémon δύσκολες κινήσεις που λίγα θα μπορούσαν προηγουμένως να μάθουν, όπως το Ally Switch. Πολλά θρυλικά Pokémon  που είναι  διαθέσιμα στο Ultra Space θα επιτρέπονται στα φετινά Πρωταθλήματα Βιντεοπαιχνιδιών, οπότε περιμένετε να δούμε Cresselia, Landorus (Therian Forme) και Zapdos να διαδραματίσουν μεγάλους ρόλους στο τουρνουά. Το Mega Evolution  επέστρεψε επίσης στο Πρωτάθλημα Βιντεοπαιχνιδιών. Να είστε βέβαιοι και  να συντονιστείτε για να δείτε αν το  Charizard μπορεί να αξιοποιήσει αυτή την mega δύναμη για να κερδίσει το πρώτο διεθνές πρωτάθλημα.

Ο διαγωνισμός Pokén Tournament DX είναι βέβαιο ότι θα φιλοξενήσει μερικές από τις πιο συναρπαστικές μάχες του Σαββατοκύριακου. Τα Battle Pokémon Croagunk, Darkrai, Decidueye, Empoleon και Scizor θα είναι διαθέσιμα για πρώτη φορά στη σειρά πρωταθλημάτων τουρνουά Pokkén, κάνοντας αυτό το γεγονός ιδιαίτερα συναρπαστικό και απρόβλεπτο. Παρακολουθήστε για να δείτε αν αυτοί οι νέοι αμφισβητίες μπορούν να ταιριάζουν με τους χαρακτήρες όπως Braixen, Chandelure και Mewtwo. Τα πονταρίσματα θα είναι υψηλά: οι φιναλίστ του τμήματος Masters και ο πρωταθλητής πρωταθλήματος θα είναι οι πρώτοι παίκτες που θα κερδίσουν προσκλήσεις και βραβεία ταξιδιού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τουρνουά του 2018 Pokénn.

Συντονιστείτε στο Twitch.tv/Pokemon και στο Twitch.tv/PokemonTCG ξεκινώντας στις 5:30 μ.μ. EST την Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, 8-10 Φεβρουαρίου, για να παρακολουθήσετε  τις μάχες Pokémon TCG και Pokémon Ultra Sun και Pokémon Ultra Moon και στις 5:30 μ.μ. EST την Παρασκευή και το Σάββατο για να παρακολουθήσουν το Poknek Tournament DX στο Twitch.tv/PokkenTournament.

Πηγή: Pokemon Official

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam