Παίξε και εσύ στην 3η σεζόν του TCG

Η The Pokémon Company International συνεργάζεται με την tournamentcenter και ανακοινώνει το Play! Pokémon Team Challenge – Season 3!

Το Play! Pokémon Team Challenge είναι ένα παγκόσμιο online event σχεδιασμένο για να προσφέρει στα Play! Pokémon Stores νέους τρόπους για να συναναστραφούν με τις τοπικές κοινότητες Pokémon Trading Card Game και να συναγωνιστούν μαζί με άλλα stores από όλο τον κόσμο για να δουν ποιος θα είναι ο καλύτερος. Τα Play! Pokémon Stores μπορούν να λάβουν μέρος στο Play! Pokémon Team Challenge – Season 3! Κάθε store που πληροί τις προϋποθέσεις θα “τρέξει” 4 Qualifiers, δημιουργώντας μια ομάδα όπου οι τέσσερις νικητές από την τοπική κοινότητα θα εκπροσωπήσουν το store τους στα Playoffs.

Τα Qualifiers ξεκίνησαν στις 15 Ιανουαρίου και θα λήξουν στις 8 Μαΐου, ενώ οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Playoffs δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Με την συμμετοχή σας στο Play! Pokémon Team Challenge – Season 3 μπορείτε να κερδίσετε TCGO codes, playmats και πολλά άλλα. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και σε τρία Play! Pokémon Stores και θα πρέπει να είστε άνω των 18 για να συμμετάσχετε.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την εφαρμογή του PTCGO. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες για το πως να παίξετε:

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους κανόνες συμμετοχής. Επίσης, εδώ θα μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα τουρνουά.

Πηγή: tournamentcenter.gg

About the author

Smoses

Hi I'm Smoses, an Electrical and Computer Engineer student that loves video games. I've been writing for GameWorld.gr since 2019 and started as an editor at gamecorner.gr in 2021. Pokémon was the first game I ever played, starting with Pokémon Yellow. My favorite video games include Okami, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Yakuza and more!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam