Οι Pokemon Gold & Silver έρχονται στο 3DS ως Virtual Console Games!

Pokemon Gold Silver Crystal banner By AndreeckoPokemon Gold Silver Crystal banner By Andreecko

Οι αρχικές εκδόσεις Game Boy Color του Pokemon Gold και του Pokemon Silver θα φτάσουν στο eShop του Nintendo 3DS ως τίτλοι Virtual Console στις 22 Σεπτεμβρίου.

Τα παιχνίδια Pokemon της 2ης γενιάς θα είναι συμβατά με την Pokemon Bank και θα είναι συμβατά με τα χαρακτηριστικά ασύρματης επικοινωνίας του 3DS, επιτρέποντας ανταλλαγές και μάχες, που συνδέονταν μόνο με καλώδια για να συμβούν, με άλλους ιδιοκτήτες των Virtual Console Gold και Silver.

Τα παιχνίδια θα περιλαμβάνουν επίσης το χαρακτηριστικό Time Capsule, επιτρέποντας την “πίσω στο χρόνο” ανταλλαγή από τις Gold και Silver στις Virtual Console εκδόσεις των Pokemon Blue, Red και Yellow.

Για να είμαστε ξεκάθαροι, αυτές οι νέες κυκλοφορίες είναι οι αρχικές εκδόσεις των Pokemon Gold και Silver, και όχι των HeartGold και SoulSilver για το Nintendo DS.

Τα παιχνίδια θα φτάσουν την ίδια μέρα με τον Pokemon Tournament DX – τον πρώτο τίτλο του Pokemon για το Nintendo Switch – και μερικούς μήνες μπροστά από τις Pokemon Ultra Sun και Ultra Moon, ενημερώσεις 3DS των βασικών παιχνιδιών 3DS του περασμένου έτους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer εδώ.

Πηγή: IGN

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam