Νεο Pokemon Diancie

diancie3
To Diancie αποκαλυφθηκε επισημα στην Βορεια Αμερικη. Με αυτην την αποκαλυψη επιβεβαιωθηκε οτι θα πρωταγωνιστει στην νεα ταινια που θα παιχτει τον Ιουλιο και ο τροπος που θα το αποκτησουμε θα αποκαλυφθει αργοτερα. Λεγεται οτι αυτο το Pokemon προηλθε απο μια ξαφνικη μεταμορφωση του Pokemon Carbink, και οτι το σωμα του ειναι το πιο ομορφο θεαμα στον κοσμο.
To Diancie ειναι Rock/Fairy Type, η Abillity του, ειναι η Clear Body και μπορει να μαθει τις κινησεις Hyper Beam και Explosion

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam