Νέες πληροφορίες για το VGC 2018 (VGC18)

Πάρτε μια πρώτη ματιά στο νέο Format Pokemon Video Game Championship που θα τεθεί σε ισχύ το επόμενο έτος.

Το πρόγραμμα Pokémon ανακοίνωσε πρόωρες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο Format Pokémon Video Game Championships. Το ενημερωμένο Format θα δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να βρουν συναρπαστικές νέες στρατηγικές. Οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν αυτούς τους νέους κανόνες σε online μάχες μόλις ξεκινήσουν οι Pokémon Ultra Sun και Pokémon Ultra Moon στις 17 Νοεμβρίου 2017. Όλα τα ζωντανά τουρνουά θα μεταβαίνουν σε αυτούς τους νέους κανόνες την 1η Ιανουαρίου 2018.

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη των νέων κανονισμών:

Όλες οι μάχες θα είναι διπλές μάχες που παίζονται στις Pokémon Ultra Sun / Pokémon Ultra Moon

Όλα τα Pokémon στο National Pokédex επιτρέπονται, με τους ακόλουθους περιορισμούς:

  • Τα Pokémon πρέπει να έχουν το σύμβολο Alola που δείχνει ότι έχουν πιαστεί στην περιοχή Alola
  • Τα μυθικα Pokémon, κάποια Legendary Pokémon και το Ash-Greninja δεν επιτρέπονται
  • Δεν επιτρέπονται δύο ίδια Pokémon
  • Όλα τα αντικείμενα επιτρέπονται, αλλά δεν επιτρέπονται δύο ίδια
  • Όλα τα Pokémon θα είναι στο επίπεδο 50, συμπεριλαμβανομένου των Pokémon κάτω από το Επίπεδο 50
  • Ο χρόνος μάχης είναι 5 λεπτά

Το όλο έγγραφο κανόνων του Pokémon VGC του 2018 θα είναι διαθέσιμο τον Δεκέμβριο. Οι παίκτες αναμένεται να κατανοήσουν τους κανόνες όταν συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό, οπότε ρίξτε μια ματιά σε αυτούς πριν από την επόμενη εκδήλωση.

Για άλλη μια φορά, οι παίκτες θα μπορούν να κατεβάσουν σύνολα κανόνων για να εξασκήσουν με τους κανόνες του 2018 VGC μέσω του Pokémon Global Link. Επισκεφθείτε το Festival Plaza στο Pokémon Ultra Sun ή το παιχνίδι Pokémon Ultra Moon για να κατεβάσετε τους κανόνες και να αρχίσετε να παίζετε με τους φίλους σας.

Πηγή : official website

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam