Νέο παιχνίδι : Detective pikachu !

Η pokemon company μόλις ανέβασε trailer του επερχόμενου τίτλου Detective pikachu για το 3ds που θα κυκλοφορήσει στις 23/3/2018 για Ευρώπη και Αμερική. Να υπενθυμίσουμε ότι ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει στις 3/2/2016 άλλα μόνο για την Ιαπωνία. Ανέλαβε τον ρόλο του Tim Goodman και εξερεύνησε με τον ομιλητικό παρτενέρ του Pikachu στο action-adventure παιχνίδι Detective Pikachu.
Ο Tim και ο Pikachu συνεργάζονται για να λύσουν την υπόθεση της εξαφάνισης του πατερά του Tim. Ψάξε για στοιχεία και ανακάλυψε τα μυστικά της Ryme City.
Ένα ειδικό Detective Pikachu amiibo θα κυκλοφορήσει μετά το παιχνίδι που όταν χρησιμοποιηθεί μπορεί να ξεκλειδώσει μικρά βίντεο που μπορούν να βοηθήσουν στην ερευνά.
Το Trailer μπορείτε να το δείτε εδώ:

 

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam