Νέες πληροφορίες για τις Pokemon Sun & Moon

sun moon bannerΠόκεμον Σάν και Μούν

Βγήκαν νέες πληροφορίες για τις Pokemon Sun & Moon. Αφορούν ένα νέο πόκεμον, το Solgaleo. Είναι Psychic/Steel με ability Full Metal Body. Με το συγκεκριμένο ability τα στατιστικά του pokemon δεν θα μειώνονται από επιθέσεις η ability άλλων πόκεμον. Στις κινήσεις του έχει και την επίθεση Sunsteel Strike. Άλλο πόκεμον είναι και το Lunala, τύπου Psychic/Ghost με ability Shadow Shield. Με το συγκεκριμένο ability το πόκεμον λαμβάνει λιγότερο damage από επιθέσεις προσγείωσης (Fly για παράδειγμα) όταν έχει full HP. Επίσης έχει και τη κίνηση Moongeist Beam. Επιπλέον θα έχουμε και ένα νέο Rottom στο pokedex. O Καθηγητής (Professor) θα λέγεται Kukui και θα έχει μια βοηθό με όνομα Lillie. Ο νέος φίλος μέσα στο παιχνίδι θα λέγεται Hau. Καλωσορίσατε στο Alola Region !
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα ! Δείτε τα βίντεο στο YouTube κανάλι μας εδώ.

Πηγή : Serebii.net

Ενημέρωση :
* Υπάρχει μια νέα δυνατότητα να σκανάρετε QR Codes για να μπορείτε να διαβάσετε στο pokedex πληροφορίες για το εκάστοτε pokemon. Επιπλέον θα εξηγεί που θα μπορείτε να το βρείτε το συγκεκριμένο pokemon. Μπορείτε επίσης να μοιράζετε τους κωδικούς με τους φίλους σας.
* Επιβεβαιώθηκε ότι θα έχουμε επιπλέον νεότερα για τις Pokemon Sun & Moon από το Nintendo Treehouse Live @ E3 στις 14 Ιουνίου 2016. Θα έχουμε νέες πληροφορίες για το παιχνίδι, αφηγήσεις από τους προγραμματιστές ενώ στο Pokemon Go θα έχουμε ερωτήσεις και απαντήσεις στις 15 Ιουνίου 2016. Επιπλέον, E3 2016 Pokémon Special στις 16 Ιουνίου.
* Στο Ιαπωνέζικο site, υπάρχει video για το Alola Pokédex και το MeleMele Pokédex.
* Δημιουργήθηκε σελίδα στο Serebii για το Rottom pokedex.
* Δημιουργήθηκε σελίδα στο Serebii για το QR Scanner.
* Δημιουργήθηκε σελίδα στο Serebii με pre-release screenshots των παιχνιδιών.

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam