Νέες δυνατότητες στο Pokémon Home

pokemon home update

Ένα νέο update του Pokémon HOME (version 2.0.0) θα είναι διαθέσιμο σύντομα και θα προσθέσει την ικανότητα να κάνετε link τα Pokémon Legends: Arceus, Pokémon Brilliant Diamond και Pokémon Shining Pearl, μαζί με παλαιότερα games όπως τα Pokémon Sword, Pokémon Shield, Pokémon: Let’s Go, Pikachu!, Pokémon: Let’s Go, Eevee! και Pokémon GO.

Τα Pokémon Legends: Arceus, Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl, Pokémon Sword και Pokémon Shield θα είναι συμβατά με το Pokémon HOME και εκεί θα μπορείτε να κάνετε deposit και withdraw Pokémon από και προς αυτά τα games. Για παράδειγμα, θα μπορείτε να μεταφέρετε ένα Pikachu που πιάσατε στο Pokémon Sword ή Pokémon Shield και να το περάσετε στα Pokémon Legends: Arceus, Pokémon Brilliant Diamond ή Pokémon Shining Pearl.

Σημείωση: Η μεταφορά των Pokémon σε games στα οποία δεν πιάστηκαν εξαρχής ίσως φέρει αλλαγές στις κινήσεις, τα levels και τον τύπο της Poke Ball που χρησιμοποιήθηκε για να τα πιάσετε.

Μέχρι στιγμής, η μόνη Pokedex στο Pokémon HOME ήταν η National Pokedex, όμως με την έκδοση 2.0.0 θα προστεθούν όλες οι Pokedex από κάθε game. Τα Pokémon στα Boxes σας στο Pokémon HOME θα καταχωρηθούν στην αντίστοιχη Pokedex μετά την εγκατάσταση της 2.0.0 έκδοσης του Pokémon HOME. Τα Pokémon που δεν είναι σε Box όταν εγκατασταθεί η ver. 2.0.0, όπως τα Pokémon που έχουν γίνει trade, δεν θα καταχωρηθούν.

Μπορείτε να κερδίσετε αυτοκόλλητα και να επεξεργαστείτε το προφίλ σας, ολοκληρώνοντας achievements στην έκδοση του Pokémon HOME για κινητά. Αυτά τα achievements μπορούν να ξεκλειδωθούν αν πληροίτε κάποιες προϋποθέσεις.

Strange Balls
Μιας και το Pokémon Legends: Arceus λαμβάνει χώρα στο παρελθόν, οι Poke Balls από άλλα games δεν υπάρχουν ακόμα. Έτσι, αν έχετε πιάσει κάποιο Pokemon στα Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl, Pokémon Sword ή Pokémon Shield και θέλετε να το μεταφέρετε στο Pokémon Legends: Arceus, τότε θα φαίνεται ότι το πιάσατε με Strange Balls. Παρομοίως, αν έχετε πιάσει κάποιο Pokemon στο Pokémon Legends: Arceus και θέλετε να το μεταφέρετε στις Pokémon Brilliant Diamond ή Pokémon Shining Pearl τότε πάλι θα φαίνεται ότι το πιάσατε με Strange Balls. Όμως, αν μεταφερθούν στις Pokemon Sword ή Pokemon Shield, τότε θα φαίνεται ότι το πιάσατε με κανονική Poke Ball.

Κάνοντας link τα Pokémon Brilliant Diamond και Pokémon Shining Pearl
Μπορείτε να δείτε την κατάσταση των Pokemon που έχετε κάνει deposit από την Pokemon Brilliant Diamond και Pokemon Shinning Pearl στο Pokemon HOME καθώς και άλλες λεπτομέρειες.
You can check on the condition of Pokémon deposited from Pokémon Brilliant Diamond and Pokémon Shining Pearl to Pokémon HOME as well as their other details.

Κάνοντας link το Pokémon Legends: Arceus
Μπορείτε να δείτε τα effort levels των Pokemon που έχετε κάνει deposit από το Pokemon Legends: Arceus στο Pokemon HOME καθώς και άλλες λεπτομέρειες.

Ο στόχος σας στο Pokémon Legends: Arceus είναι να ολοκληρώσετε την πρώτη Pokedex του Hisui region. Έτσι, η National Pokedex στο Pokemon HOME θα αναβαθμίσει τις καταχωρήσεις του βάση των save data του Pokemon Legends: Arceus σας.

Αν μια καταχώρηση στην Pokedex σας στο Pokemon Legends: Arceus είναι ελλιπής, τότε δεν θα μπορείτε να δείτε την καταχώρηση αυτή στο Pokemon HOME.

Κάντε claim Special Pokémon
Για να γιορτάσουν την προσθήκη συμβατότητας των Pokémon Legends: Arceus, Pokémon Brilliant Diamond και Pokémon Shining Pearl με το Pokémon HOME, η The Pokemon Company ανακοίνωσε ένα ειδικό δώρο για κάθε game που θα κάνετε link στο Pokemon HOME.

Όταν κάνετε deposit ένα Pokemon από τα Pokémon Brilliant Diamond ή Pokémon Shining Pearl στην έκδοση του Pokemon HOME για το Switch, θα λάβετε ένα Turtwig, Chimchar και Piplup με Hidden Abilities ως Mystery Gifts στην έκδοση του Pokemon HOME για τα κινητά.

Όταν κάνετε deposit ένα Pokemon από το Pokémon Legends: Arceus στην έκδοση του Pokemon HOME για το Switch, τότε θα λάβετε ένα Rowlet, Cyndaquil και Oshawott με maximum effort levels ως Mystery Gifts στην έκδοση του Pokemon HOME για τα κινητά.

Πηγή: The Pokémon Company

About the author

Smoses

Hi I'm Smoses, an Electrical and Computer Engineer student that loves video games. I've been writing for GameWorld.gr since 2019 and started as an editor at gamecorner.gr in 2021. Pokémon was the first game I ever played, starting with Pokémon Yellow. My favorite video games include Okami, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Yakuza and more!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam