Νέα Mega Evolutions / Πληροφορίες για τα Primal Pokemon

corocoro3

Απο το τελευταίο τεύχος του CoroCoro, έχουμε πληροφορίες για 3 νέα Mega Evolutions:

  1. Mega Sharpedo: Υπάρχει αύξηση σε όλα του τα stats και το Ability του γίνεται Strong Jaw.
  2. Mega Camerupt: Μείνεται το Speed του, αλλά αυξάνονται όλα τα άλλα stats. Το Ability του γίνεται Sheer Force.
  3. Mega Gallade: Το μόνο που γνωρίζουμε είναι οτι ο τύπος του παραμένει Psychic-Fighting και το Ability του γίνεται Inner Focus.

Επίσης, μάθαμε οτι το Ability του Primal Kyogre λέγεται Sea of Beginnings και καλεί “Strong Rain” και η χαρακτηριστική του κίνηση ονομάζεται Origin Wave. Το Ability του Primal Groudon ονομάζεται Land of Endings και θα καλέι “Strong Sunlight” και η ειδική του κίνηση ονομάζεται Cliff’s Blade. Δε γνωρίζουμε ποια θα είναι η δράση αυτών των 2 ικανοτήτων μέχρι στιγμής. Τέλος, πληροφορηθήκαμε οτι το Rayquaza θα έχει κάποιο μυστικό που σχετίζεται με Mega Evolution.

Πηγή: serebii.net

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam