Καινούργιος Ιός Pokemon από τον MrCheeze

pokemon red blue yellow

Πάνε πάνω από 20 χρόνια πλέον από τότε που κυκλοφόρησαν οι κασέτες Pokemon Red και Blue, αλλά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ψάχνουν κάποιο glitch και πως να το εκμεταλλευτούν.

Υπάρχει ένα καινούργιο glitch το οποίο ανακλύφθηκε από τον MrCheeze, το οποίο όταν παίζουμε με ένα άλλο άτομο αναγκάζει το save file του αντιπάλου να αντιγράψει το δικό μας, “μολύνοντάς” τον με ένα ιό Pokemon. Εάν ο αντιπαλός που έχει “μολυνθεί” παίξει εναντίον ενός άλλου ατόμου, ο ιός αυτός θα μεταδοθεί και σε αυτό το άτομο.

Ο δημιουργός του το ονομάζει “το πρώτο αυτό-αντιγραφώμενο πρόγραμμα για συσκεκριμένη παιχνιδομηχανή”, το οποίο είναι ένα κατόρθωμα. Ο MrCheeze δήλωσε πως η ιδέα του ήρθε πριν από περίπου 2 μήνες, αφού ανακάλυψε πως να χρησιμοποιεί ένα glitch στις Pokemon Red & Blue για να τερματήσει έναν τελείως διαφορετικό τίτλο παιχνιδιού στο Game Boy σε χρόνο ρεκόρ.

Αυτός ο ιός πήρε περίπου μια εβδομάδα για να δημιουργηθεί, και τώρα βρίσκεται εκεί έξω για να μπορούμε να “παίξουμε” μαζί του. Τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι ένας καταστρεπτικός ιός. Αντιθέτως σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το δικό σου party, το οποίο αργότερα μπορείς να ανεβάσεις στην Pokemon Bank. Ο MrCheeze δήλωσε ότι δεν τον δημιούργησε για να απολαύσει προνόμια μέσα στο παιχνίδι. Το όλο θέμα ήταν πιο πολύ σαν ένα πείραμα ενός τρελού επιστήμονα.

“Σίγουρα, υπάρχουν πρακτικές χρήσεις, όπως το να φτιάξεις custom Pokemon για να τα στείλεις στην Sun & Moon,” δήλωσε ο MrCheeze. “Αλλά η αλήθεια είναι πως είναι πιο πολύ κάτι που θα κάνεις επειδή μπορείς, και μόνο που ξέρεις πως κάτι τέτοιο είναι πιθανόν να γίνει είναι αρκετό για να θες να το δοκιμάσεις.”

Πηγή & video με λεπτομέρειες : Kotaku

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam