Η 4η γενιά κατέφθασε στο Pokemon GO!

pokemon go newspokemon go ειδήσεις

Η 4η γενιά μόλις μπήκε στο pokemon go και μαζί με αυτήν πολλές αλλαγές! Πιο συγκεκριμένα προς το παρόν μπορούν να βρεθούν τα Turtwig, Grotle, Torterra, Chimchar, Monferno, Infernape, Piplup, Prinplup, Empoleon, Starly, Staravia, Staraptor, Bidoof, Bibarel, Cricketot, Kricketune, Buneary, Lopunny, Riolu, Lucario, Chatot και Carnivine. Για τα Tortera, Infernape, Empoleon και Lucario πρέπει να εξελιχθούν οι προηγούμενες  μορφές τους για να τα αποκτηθούν. Μάλιστα το Riolu το βρίσκεται μόνο από αυγά 10 χιλιόμετρων ενώ τα Chatot και Carnivine είναι regionals με το Chatot προς το παρόν να έχει βρεθεί μόνο στο νότιο ημισφαίριο της γης και το Carnivine μόνο στις νότιες περιοχές των ΗΠΑ.

Τα αυγά άλλαξαν και προστέθηκαν τα Kricketot και Starly στα 2 χιλιόμετρα, τα Piplup, Chimchar και ίσως και το Turtwig στα 5 και τα Buneary και Riolu στα 10.

Ταυτόχρονα μπήκαν και διάφορα balance changes το πιο σημαντικό εκ των οποίων είναι ένα -27% bulkiness σε Chanesey και Blissey! Παρ’ όλα αυτά παραμένουν τα 2 top defending pokemon για τα gyms. Επιπλέον σημαντική παρατήρηση από datamines είναι ότι το rampardos θα έχει περισσότερο dps από το Tyranitar υπό τις βέλτιστες συνθήκες!

Επιπροσθέτως υπάρχει ένα μικρο bug που αν έχουν χρησιμοποιηθεί πότε 3rd party applications υπάρχει περίπτωση να βγει μια προειδοποίηση ακόμα και αν έχουν να χρησιμοποιηθούν για πάρα πολύ καιρό. Η Niantic σε αυτό το tweet της είπε ότι δεν υποδεικνύει κάποια παραβίαση κανόνων ή καινούρια τιμωρία.

Τέλος αν θέλετε μπορείτε να δείτε το επίσημο Trailer για την είσοδο της 4ης γενιάς.

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam