Επόμενη στάση, το Johto

Η Niantic ανακοίνωσε το επόμενο tour event του Pokémon GO. Μετά από το tour στο Kanto region έρχεται το tour event στο Johto!

Απολαύστε τις Pokémon Gold και Pokémon Silver από μια νέα διαφορετική πλευρά! Στην έκδοση με τα εισιτήρια του Pokémon GO Tour: Johto, θα μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ της Gold Version και της Silver Version, καθώς η καθεμία θα έχει version-exclusive Pokémon. Ολοκληρώστε μια event-exclusive Special Research και τεστάρετε τις ικανότητές σας στην συλλογή Pokémon για μια ευκαιρία να συναντήσετε το Celebi με μια ειδική κίνηση που θα έχει μόνο κατά την διάρκεια του event. Η ανταλλαγή Pokémon με φίλους σας που θα έχουν διαφορετική έκδοση είναι σημαντική, όπως ήταν και στις Pokémon Gold και Pokémon Silver.

Μετά την ολοκλήρωση του Special Research του Pokémon GO Tour: Johto, θα μπορείτε έχετε πρόσβαση σε ένα exclusive Masterwork Research line. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δυσκολία και τις ανταμοιβές. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για αυτό το παγκόσμιο event. Ακόμα, σε μερικά μέρη του κόσμου θα πραγματοποιηθούν και real life events για το Pokémon GO Tour: Johto. Αν αγοράσετε το εισιτήριο του Pokémon GO Tour: Johto μέχρι τις παρακάτω ημερομηνίες, τότε θα λάβετε πρόσβαση στα Timed Research Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του Season of Heritage.

– Αγοράστε μέχρι την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 για να έχετε πρόσβαση στο Timed Research του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου.
– Αγοράστε μέχρι την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 για να έχετε πρόσβαση στο Timed Research του Φεβρουαρίου.

Ημερομηνία + Ώρα

Το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 τοπική ώρα, το global event θα είναι live. Εκτός από την δωρεάν εμπειρία, μπορείτε να αγοράσετε και εισιτήρια για την exclusive εμπειρία.

Την Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022, θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα in-person event σε μερικές συγκεκριμένες περιοχές. Κάντε το επόμενο βήμα στην περιπέτειά σας και αντιμετωπίστε Pokémon από το Johto region.

Pokémon GO Tour: Johto χαρακτηριστικά της εκδοχής με τα εισιτήρια

Θα διαλέξετε την Gold Version ή την Silver Version; Θα πρέπει να αποφασίσετε πριν ξεκινήσει το event και δεν θα μπορείτε να αλλάξετε την version σας αργότερα. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 11,99 ευρώ. Ανεξαρτήτως της version που θα διαλέξετε (Gold ή Silver), οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα λάβουν τα παρακάτω προνόμια στο Pokémon GO Tour: Johto:
– Όλα τα Pokémon που εμφανίστηκαν πρώτα στο Johto region θα αρχίσουν να εμφανίζονται στην φύση. Θα εμφανίζονται σε raids, σε encounters μετά από research tasks, θα έλκονται από το Incense, θα εκκολάπτονται από αυγά, θα μπορούν να ανταλλαχθούν με φίλους ή θα μπορείτε να τα αποκτήσετε μέσω Evolution κατά την διάρκεια του event.
– Θα μπορείτε να ολοκληρώστε την event-exclusive Special Research, η οποία θα οδηγεί σε μια συνάντηση με το θρυλικό Pokémon Celebi. Πιάστε το Celebi κατά την διάρκεια του event για μια special move.
– Μόλις ολοκληρώστε το Special Research line, τότε θα αποκτήσετε πρόσβαση στην δεύτερη exclusive Masterwork Research ιστορία, με την οποία θα ασχοληθείτε για πολύ καιρό. Αυτό θα τεστάρει τις ικανότητές σας ως Trainer.
– Όλα τα Pokémon που εμφανίστηκαν πρώτα στο Johto region θα είναι διαθέσιμα σε Shiny forms και μερικά από αυτά θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στο Pokémon GO. Αυτό περιλαμβάνει τα Unown (G, O, T, U, R και J), τα οποία θα εμφανίζονται όταν θα χρησιμοποιείτε incense. Ακόμα, οι πιθανότητες να συναντήσετε συγκεκριμένα Shiny Pokémon θα είναι διαφορετικές σε κάθε version.
– Κερδίστε αμοιβές και κάντε level up το μετάλλιο Elite Collector, ολοκληρώνοντας εννιά Collection Challenges. Θα χρειαστεί να πιάσετε συγκεκριμένα Pokémon, σύμφωνα με το θέμα, σε περιορισμένο χρόνο.
– Διαφορετικά Pokémon θα έλκονται από το Incense.
– Ένα δωρεάν bundle που θα περιλαμβάνει τρία Remote Raid Passes θα είναι διαθέσιμο στο shop.
– Τα αυγά θα χρειάζονται το ένα τέταρτο από το κανονικά Hatch Distance.
– Θα κερδίζετε διπλάσια Candy για την εκκόλαψη αυγών.
– Θα κερδίζετε επιπλέον Candy όταν πιάνετε Pokémon του Johto.
– Θα λάβετε μέχρι και εννέα δωρεάν Raid Passes στριφογυρνώντας Photo Discs στα Gyms.
– Θα λάβετε ένα exclusive in-game αναμνηστικό μετάλλιο.
– Ένα snapshot.
– Θα μπορείτε να αποκτήσετε special sticker γυρίζοντας PokéStops και αγοράζοντάς τα μέσω του shop.

Pokémon GO Tour: Johto χαρακτηριστικά της εκδοχής χωρίς τα εισιτήρια

Τα παρακάτω χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα για όλους τους Trainers που θα λάβουν μέρος στο event, ανεξαρτήτως του αν έχουν εισιτήριο ή όχι.
– Μερικά Pokémon που εμφανίστηκαν πρώτα στο Johto θα εμφανίζονται στην φύση, σε raids και θα εκκολάπτονται από αυγά των 7χλμ. Μερικά Pokémon που εμφανίστηκαν πρώτο στο Johto, τα οποία συνήθως είναι exclusive σε συγκεκριμένες περιοχές στον κόσμο, θα εμφανίζονται σε raids παγκοσμίως.
– Pokemon όπως τα Pichu, Cleffa, Igglybuff, και Togepi θα εκκολάπτονται από αυγά των 2χλμ που θα λαμβάνετε όταν στριφογυρνάτε τα PokéStops.
– Θα μπορείτε να ολοκληρώσετε Timed Research που έχουν σχέση με τα Trainer Battles.

Gold Version ή Silver Version?

Το Pokémon GO Tour: Johto θα περιλαμβάνει διαφορετικές εκδόσεις της εμπειρίας με τα εισιτήρια, η καθεμία με version-exclusive Pokémon. Για να ολοκληρώσετε τα Collection Challenges του event, θα χρειαστεί να κάνετε ανταλλαγές με φίλους σας που έχουν διαφορετική έκδοση από την δική σας. Τα version-exclusive Pokémon θα έλκονται από το Incense κατά την διάρκεια του event. Επιπλέον, θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να συναντήσετε ορισμένα Shiny Pokémon ανάλογα την version που θα διαλέξετε. Μπορείτε να δείτε παρακάτω ποια Pokémon είναι exclusive σε ποια version:

Gold Version
– Gold Version–exclusive Pokémon: Τα Spinarak, Gligar, Teddiursa, και Mantine θα έλκονται από το Incense.
– Θα έχετε αυξημένες πιθανότητες να συναντήσετε τα παρακάτω Shiny Pokémon: Chikorita, Cyndaquil, Totodile, Spinarak, Igglybuff, Natu, Hoppip, Sunkern, Misdreavus, Wobbuffet, Gligar, Shuckle, Teddiursa, Swinub, Mantine, και Ho-Oh.

Silver Version
-Silver Version–exclusive Pokémon: Τα Ledyba, Delibird, Skarmory, και Phanpy θα έλκονται από το Incense.
– Θα έχετε αυξημένες πιθανότητες να συναντήσετε τα παρακάτω Shiny Pokémon: Chikorita, Cyndaquil, Totodile, Ledyba, Cleffa, Sudowoodo, Hoppip, Yanma, Pineco, Delibird, Skarmory, Houndour, Phanpy, Miltank, Larvitar, και Lugia.

Το πρώτο in-person Pokémon GO Tour event

Καθώς η περιπέτειά σας στο Johto θα τελειώνει, οι Trainers από επιλεγμένες πόλεις θα μπορούν να συνεχίσουν να γιορτάζουν με ένα ξεχωριστό event που θα τους επιστρέψει στο Kanto την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022. Αυτό το προαιρετικό event είναι εντελώς διαφορετικό από το κύριο Pokémon GO Tour: Johto event. Μπορείτε να διαλέξετε αν θέλετε να συμμετάσχετε και στα δύο events ή μόνο στο ένα. Η επιλογή είναι δική σας. Θυμηθείτε ότι οι περιπέτειες του Pokemon GO Tour: Johto θα είναι διαθέσιμες μόνο στις 26 Φεβρουαρίου 2022.

Πηγή: Niantic

About the author

Smoses

Hi I'm Smoses, an Electrical and Computer Engineer student that loves video games. I've been writing for GameWorld.gr since 2019 and started as an editor at gamecorner.gr in 2021. Pokémon was the first game I ever played, starting with Pokémon Yellow. My favorite video games include Okami, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Yakuza and more!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam