Σήμερα Κυκλοφορεί το Pokemon Sleep στην Ευρώπη

Σήμερα Κυκλοφορεί το Pokemon Sleep στην Ευρώπη simera kikloforei to pokemon sleep sthn evropi

Στις 18 Ιουλίου του 2023, οι Ευρωπαίοι φίλοι των Pokémon έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο παιχνίδι, Pokemon Sleep. Το Pokemon Sleep (Ιαπωνικά: Pokémon Sleep) είναι ένα spin-off παιχνίδι Pokémon για τα iOS και Android, το οποίο παρακολουθεί τον ύπνο του χρήστη. Το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία SELECT BUTTON inc. και είναι δωρεάν για λήψη με δυνατότητα in-app αγορών.

Για την παρακολούθηση και καταγραφή των δεδομένων ύπνου του παίκτη, το παιχνίδι χρησιμοποιεί την έξυπνη συσκευή του χρήστη ή το περιφερειακό Pokémon GO Plus +. Στο προσκήνιο του παιχνιδιού βρίσκεται το Snorlax, ενώ ανάλογα με το πρότυπο ύπνου του παίκτη, άλλα Pokémon εμφανίζονται γύρω από το Snorlax.

Πρόκειται για μια νέα περιπέτεια που συνδυάζει τον κόσμο των Pokémon με τη φροντίδα της υγείας, δίνοντας μια νέα διάσταση στην εμπειρία του παιχνιδιού.

Pokemon Sleep, ήρθε για να συνοδέψει τον.. ύπνο σας!

Η νέα εφαρμογή Pokémon Sleep υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε και αξιοποιούμε τον ύπνο μας. Με μια σειρά συναρπαστικών λειτουργιών, η εφαρμογή αυτή φαίνεται να είναι ιδανική για όσους θέλουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τον ύπνο τους και να πετύχουν τον απόλυτο ξεκούραστο ύπνο!

Τετραπλές Λειτουργίες για Καλύτερο Ύπνο

Δείτε το Σκορ και το Τύπο του Ύπνου σας
Μέσω του σκορ ύπνου μπορείτε να αξιολογήσετε πόση ώρα κοιμηθήκατε. Επιπλέον, η εφαρμογή θα σας ενημερώνει για τον τύπο του ύπνου σας, ανάλογα με το πόσο πολύ κινηθήκατε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Παρακολουθήστε τα Στοιχεία του Ύπνου σας
Μπορείτε να παρακολουθήσετε αναλυτικά πόσο συνεπής ήταν ο ύπνος σας εβδομάδα με εβδομάδα. Έτσι, μπορείτε να ανακαλύψετε νέα ευρήματα για τις συνήθειες του ύπνου σας, όπως την ώρα που κοιμάστε κάθε μέρα της εβδομάδας.

Χαλαρώστε με Ήχους
Απολαύστε ειδικά εμπνευσμένη μουσική Pokémon που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να βυθιστείτε στον ύπνο. Επιπλέον, έξυπνοι συναγερμοί θα σας ξυπνήσουν όταν βρίσκεστε σε φάση ελαφρού ύπνου.

Ανασκοπήστε τον Ήχο του Ύπνου σας
Τα διάφορα ηχητικά εφέ κατά τη διάρκεια της ύπνωσης σας θα καταγραφούν αυτόματα. Μπορείτε να ακούσετε αυτές τις ηχογραφήσεις, συμπεριλαμβανομένων των ροχθημάτων και των ηχητικών εκδηλώσεων, όπως οικολογικοί ήχοι ή κίνηση από το περιβάλλον.

Το Πώς Είναι μια Ημέρα με το Pokémon Sleep

Όταν Πέσει η Νύχτα…
Έφτασε η ώρα να παρακολουθήσετε τον ύπνο σας! Απλά τοποθετήστε τη συσκευή σας δίπλα στο μαξιλάρι σας και αφήστε το ύπνο να σας αγκαλιάσει.

Μια Νέα Ημέρα Ξημερώνει
Όταν ξυπνήσετε, οι Pokémon θα έχουν συγκεντρωθεί στο Pokémon Sleep βάσει του τύπου του ύπνου σας και της διάρκειας του. Μελετήστε αυτούς τους Pokémon για να συμπληρώσετε το Sleep Style Dex σας!

Και το Υπόλοιπο της Ημέρας…
Καλλιεργήστε τον Snorlax σας και βοηθήστε τον να μεγαλώσει! Ο Snorlax θα μεγαλώνει δεχόμενος φρούτα από τα Pokémon που φιλοξενείτε. Όσο περισσότερο τον φροντίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να συναντήσετε Pokémon με σπάνιους τύπους ύπνου!

Παιχνιδιακή Εμπειρία
Στο Pokémon Sleep, η αποστολή σας είναι να φροντίσετε τον Snorlax σας και να μελετήσετε διάφορους τύπους ύπνου των Pokémon παρακολουθώντας τον ύπνο σας. Σας βοηθάει σε αυτή τη διαδικασία ο Καθηγητής Neroli. Το παιχνίδι χωρίζεται σε τρία μέρη: νύχτα (6:00 μ.μ. – 6:00 π.μ.), πρωί (6:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.) και απόγευμα (12:00 μ.μ. – 6:00 μ.μ.).

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το παιχνίδι παρακολουθεί τον ύπνο σας χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας ή το Pokémon GO Plus + περιφερειακό. Για να λειτουργήσει το παιχνίδι, θα πρέπει να τοποθετήσετε τη συσκευή σας ή το Pokémon GO Plus + στο κρεβάτι σας, προτιμότερα δίπλα στο μαξιλάρι σας. Καμία από τις δύο συσκευές δεν πρέπει να τοποθετηθεί σε σκληρές επιφάνειες όπως η πλαίσια του κρεβατιού ή το πάτωμα, αφού αυτό εμποδίζει το παιχνίδι να καταγράψει τις κινήσεις σας.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο, θα πρέπει να το κρατήσετε συνδεδεμένο με τον φορτιστή, με το παιχνίδι ανοιχτό και την οθόνη ανοιχτή, και να το τοποθετήσετε με την οθόνη κάτω στο κρεβάτι. Είναι σημαντικό να μην τοποθετήσετε το έξυπνο κινητό τηλέφωνο κάτω από το μαξιλάρι ή οποιαδήποτε κουβέρτα, αφού αυτό μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση της συσκευής.

Όταν ξυπνήσετε το πρωί, το παιχνίδι θα βαθμολογήσει τον ύπνο σας και θα δώσει ένα σκορ βάσει της διάρκειας και της συνέπειας του ύπνου. Στη συνέχεια, θα κατατάξει τον ύπνο σας στους ακόλουθους τύπους: Dozing, Snoozing, Slumbering ή Balanced. Pokémon θα εμφανιστούν γύρω από τον Snorlax σας, αντίστοιχα με τον τύπο ύπνου της ημέρας.

Η μελέτη αυτών των Pokémon θα σας επιτρέψει να συμπληρώσετε το Sleep Style Dex σας. Τα Pokémon αυτά μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν προσφέροντάς τους μπισκότα. Αυτά τα βοηθητικά Pokémon θα συλλέγουν αντικείμενα όπως φρούτα και υλικά μαγειρικής, μπορούν να αναβαθμιστούν και να εξελιχθούν.

Το Pokémon Sleep φαίνεται να φέρνει μια φρέσκια προσέγγιση στη σχέση μας με τον ύπνο, συνδυάζοντας τη διασκέδαση και την εκπαίδευση. Με τη δυνατότητα να μελετήσετε τον τύπο του ύπνου σας, να ακούσετε τους ήχους του ύπνου σας και να φροντίσετε τον Snorlax σας, αυτή η εφαρμογή υπόσχεται να μας βοηθήσει να απολαύσουμε περισσότερο τον πολύτιμο ύπνο μας!

Πείτε μας την γνώμη σας. Μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook group και να μοιραστείτε με screenshot τις τελευταίες σας επιτυχίες. Εναλλακτικά, έχουμε το σχετικό forum συζητήσεων του Gamecorner.gr !

Πηγή : Bulbapedia

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam