Εξελίξεις για το Pokkén Tournament

Η Bandai Namco Entertainment ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube ένα video το οποίο δείχνει σκηνικά από το Pokkén Tournament.  Στο τέλος του βίντεο εμφανίζονται το Ninetales και το Mismagius, αλλά δεν είναι γνωστό ακόμα το άμα θα συμπεριληφθούν στο παιχνίδι ή άμα θα υπάρξει κάποιο σχετικό promotional event που τα αφορά.
Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως την άνοιξη του 2016 για Wii U. Όμως, στην Ιαπωνία είναι ήδη διαθέσιμο σε διάφορα arcade από τον Ιούλιο, αλλά μόνο με 8 χαρακτήρες.

Pokken-Tournament

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam