Ανακοίνωση του Pokemon snap!

New Pokemon Snap

Στο επίσημο κανάλι της TPCi, ανέβηκε σχετικό βίντεο με την κυκλοφορία του pokemon snap , ποιό συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 30/04/2021, τα γραφικά που θα δείτε στο βίντεο είναι εξαιρετικά, φαίνεται ότι θα είναι ένας πολύ καλός τίτλος spin-off της σειράς.

Όσοι έχουν παίξει το παλαιότερο παιχνίδι στο Nintendo 64, πολλά χαρακτηριστικά θα του παιχνιδιού είναι ήδη γνωστά : το όχημα που εκτελεί μια συγκεκριμένη διαδρομή, και μέσω αυτού θα φωτογραφίζετε διάφορα πόκεμον που θα βρίσκετε κοντά σας. Στο τέλος της πίστας θα βαθμολογείστε με βάση το πόσο καλή φωτογραφία βγάλατε. Είναι single player και θα κυκλοφορήσει 30/04/2021. Το σχετικό gameplay video θα ανέβει την ίδια μέρα στο κανάλι Andreecko.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα της Nintendo.

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam