Ανακοίνωση της Niantic για τα Θρυλικά Pokemon

pokemon go newspokemon go ειδήσεις

Με αφορμή των εορτασμού του ενός χρόνου από την κυκλοφορία του Pokemon GO, η Niantic ανακοίνωσε ότι το πρώτο Legendary Event του mobile τίτλου της, θα γίνει διαθέσιμο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Σικάγο των Η.Π.Α.

Οι παίχτες όλου του κόσμου θα χρειαστεί να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμμαχήσουν για να φέρουν εις πέρας ορισμένες αποστολές, που θα αφορούν την αιχμαλωσία ενός συγκεκριμένου αριθμού από Pokemon. Μόλις τα καταφέρουμε, ένα διαφορετικό αυγό, μαύρου χρώματος θα εμφανιστεί σε ένα Pokestop, το οποίο θα περιέχει μέσα ένα Θρυλικό Pokemon, με τα πρώτα να είναι το Lugia και τα τρία Θρυλικά πουλιά, Moltres, Articuno και Zapdos, ενώ πολύ πιθανόν είναι να κάνει την εμφάνιση του και ο Mewtwo, σύμφωνα με τα τελευταία λεπτά του video. Αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, τα Legendary Raid Battles θα γίνουν διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, η Niantic έδωσε ακόμη ένα εντυπωσιακό trailer στην δημοσιότητα, το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από τον παρακάτω player.

Τμήμα ειδήσεων GameCorner.gr

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam