Ένα μυστήριο teaser

rumors bannerrumors banner (Andreecko, meme by Giotis)

 

Αυτό το βίντεο ανεβηκε στο Ιαπώνικο κανάλι YouTube των Pokemon και παρουσιάζει διάφορα περιστατικά από τις κασετές που πάντα μας άφηναν με λίγο περισσότερα ερωτήματα απ’ όσο μπορούσαμε να καταλάβουμε.

Οι μεταφράσεις, αρχίζοντας με τον τίτλο: “Pokémon Mystery File: A world of Pokémon you don’t know” και συνεχιζοντας με τις φρασεις που εμφανιζονται μεσα στο βιντεο “Is this a time slip?” “Is it manipulating time?” “It came from the moon?” “Is it a space virus?” “Is this an encounter with aliens?” “The battle with the alien invader has begun!” “Is this the underside of this world?” “Is this a puzzle of ancient relics?” “Is this an attack from a parallel universe?” “Is it possessing humans?” μέχρι και τα unown στο τέλος που λένε “Is something happening?” μας κάνουν να ανυπομονούμε για τις 19/7, την ήμερα που λέει το βίντεο ότι θα αποκαλυφθούν όλα σε αύτο το site.

Κατά την γνώμη μου αρκετές πιθανότητες έχει να ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για τις ultrasun και ultramoon μιας και όλες οι εικόνες είναι από διάφορα παιχνίδια αλλά και στην E3 δεν ανακοινώθηκε τίποτα περισσότερο για αυτές!

Update: Η ημέρα ήρθε και έβαλαν αρκετά πράγματα στην σελίδα αλλά τίποτα σημαντικό. Ωστόσο τώρα μας λένε να περιμένουμε για τις 26/7

Update 2: Τελικά προς το παρόν το μόνο αξιοσημείωτο είναι ένα event lunatone για την moon και solrock για την sun μόνο στην Ιαπωνία, τα οποία  δίνουν πρόσβαση σε ένα in-game event για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το lore των sun και moon!  (νομίζω ότι γίνεται και με απλό solrock και lunatone)

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Readers Comments (2)

  1. Αυτό που γράφουν τα unown είναι nanikaga okoru

    • Μιχάλης July 26, 2017 @ 10:38 am

      Ναι και σαν μετάφραση από τα Ιαπωνικά σημαίνει “Is something happening?” Μην ξεχνάς ότι η σελίδα είναι στα ιαπωνικά και τα Unowns για αυτούς ειναι σαν τα δικά μας greeklish!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam