Ένα καινούριο Pokemon εκανε πιθανώς την εμφάνισή του

Πρόσφατα μπήκε ένα καινούριο update στο pokemon go και μαζί με αυτό και διάφορα δεδομένα συμπεριλαμβανομένου του Kecleon! Σύντομα όμως ένας dataminer ανακάλυψε ότι κάποια καινούρια models είχαν καταχωρηθεί κατά λάθος με το όνομα του Kecleon!!! Πιο συγκεκριμένα τα συγκεκριμένα μοντέλα προορίζονταν για το pokemon υπ’ αριθμό 891 στο pokemon go όμως η αρίθμηση του pokemon go διαφέρει αρκετά από τα κανονικά παιχνίδια! Για αυτόν τον λόγο πολλά άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του joe merrick (ιδιόκτητη του serebii.net), υποστηρίζουν ότι είναι το pokemon υπ’ αριθμό 808 το οποίο θα έκανε την εμφάνιση του στις pokemon lets go pikachu και eevee και θα μπορούσαν οι παίκτες να το μεταφέρουν στο pokemon go.

Μέσα στο spoiler tag είναι τα models και η πηγή ως τελευταία προειδοποίηση!!! (Σαν πηγή χωρίς spoilers μπορείτε να δείτε το twitter του Joe Merrick που αναλύει αυτό το θέμα)

Υπενθύμιση: αυτό είναι ένα πιθανό leak όποτε κάνεις δεν είναι σίγουρος για το τι ακριβώς είναι αυτό το pokemon και τον ρόλο που θα παίξει τόσο στο pokemon go όσο και στα καινούρια παιχνίδια!!!

Δείτε το εδώ

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam