Διαθέσιμη για αγορά η ταινία “Volcanion and the Mechanical Marvel”!

Επιβεβαιώθηκε! Σαν μέρος της γιορτής των 21ων γενεθλίων των Pokemon, η ταινία Pokémon the Movie: Volcanion and the Mechanical Marvel θα είναι διαθέσιμη για αγορά μέσω iTunes, Google Play Store και Amazon από την Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017 με άγνωστη προς το κοινό τιμή σε όλο τον κόσμο.

Για όσους δεν είχαν ενημερωθεί σχετικά με την παραπάνω ταινία, ακολουθεί μια περίληψη και φυσικά ένα από τα trailer της ταινίας:


Σε αυτή την τελευταία κινηματογραφική περιπέτεια, ο Ash συναντά το Μυθικό Pokémon Volcanion όταν αυτό συντρίβεται  στο έδαφος από τον ουρανό, δημιουργώντας ένα σύννεφο σκόνης και μια μυστήρια δύναμη συνδέει τους δυο τους μαζί! Το Volcanion περιφρονεί τους ανθρώπους και προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά είναι αναγκάζεται να σύρει και τον Ash μαζί του, καθώς συνεχίζει την αποστολή διάσωσης. Φτάνουν σε μια πόλη γραναζιών και εργαλείων, όπου μια διεφθαρμένη υπουργός έχει κλέψει την απόλυτη εφεύρεση: Το Τεχνητό Pokémon Magearna, που δημιουργήθηκε πριν από 500 χρόνια. Ο ίδιος σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει αυτή τη μυστηριώδη δύναμη για να αναλάβει τον έλεγχο αυτού του μηχανικού βασιλείου! Μπορεί ο Ash και το Volcanion να συνεργαστούν για να διασώσουν Magearna; Μία από τις μεγαλύτερες μάχες στην ιστορία Pokémon είναι έτοιμος να ξεδιπλωθεί!

Το Trailer της ταινίας βρίσκεται εδώ.

Πηγές:

  1. Serebii
  2. Pokemon
About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam