Νέες εξελίξεις από το Pokemon presents 08-2023

Νέες εξελίξεις από το Pokemon presents 08-2023

Κατά τη διάρκεια του Pokemon Presents 08-2023, ανακοινώθηκαν έχουμε νέες εξελίξεις και νέες πληροφορίες για το Pokémon Scarlet & Violet Hidden Treasure of Area Zero DLC.

Στο The Teal Mask, ο Briar είναι δάσκαλος στο Blueberry Academy και πηγαίνει σε εκδρομή σχολείου στο Kitakami, όπου οι άνθρωποι καλλιεργούν μήλα. Συναντάτε δύο αδέρφια, την Carmine και τον αδερφό της Kieran.
Το Applin εξελίσσεται πλέον σε ένα Pokémon που λέγεται Dipplin.
Ο Perrin είναι φωτογράφος που ψάχνει για ένα Pokémon και μπορείτε να της βοηθήσετε να βγάλει φωτογραφίες τους. Υπάρχει ένα minigame για να καταστρέψετε μπαλόνια OGre για να πάρετε πόντους. Μπορείτε να επαναφέρετε τα EVs με το Mochi. Έχει προστεθεί το Roto Stick για μεγαλύτερες φωτογραφίες.
Στο The Indigo Disk, έρχεστε ως μαθητής ανταλλαγής στο Blueberry Academy. Υπάρχει ένα BB League όπου οι μαθητές μάχονται μεταξύ τους. Η κορυφή του πρωταθλήματος έχει μια Elite Four με τους Lacey, Crispin, Amarys και Drayton.
Το Archaludon είναι η εξέλιξη του Duraludon.
Μπορείτε να ξεκλειδώσετε έναν νέο τρόπο πτήσης στα Koraidon και Miraidon.
Μπορείτε να ανακαινίσετε το δωμάτιο του συλλόγου και να αλλάξετε το στιλ της ρίψης της Poké Ball.
Μπορείτε να προσκαλέσετε τους ηγέτες των γυμνασίων στην ακαδημία.
Δύο νέα Paradox Pokémon επιβεβαιώνονται – το Raging Bolt και το Iron Crown. Το Terapagos έχει επίσης δύο μορφές. Μορφή Normal και Terastal Forme.
Το The Teal Mask θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου 2023.
Μια ειδική εκδήλωση Clefairy outbreak θα διαρκέσει από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου στα Scarlet και Violet. Αυξημένη πιθανότητα εκδηλώσεων Clefairy.
Το Dripplin έχει τις ικανότητες Supersweet Syrup που μειώνει την αποφυγή του αντιπάλου και Gluttony, ενώ το Archaludon έχει Stamina & Sturdy. Το Dripplin έχει την κίνηση Syrup Bomb που μειώνει την ταχύτητα του αντιπάλου. Το Archaludon έχει τη νέα κίνηση Electro Shot, που είναι μια δίχρονη κίνηση.

Ποια άλλη έκπληξη μας βρήκε στο Pokemon presents 08-2023 ;

Κατά τη διάρκεια της Pokémon Presents, ανακοινώθηκε μια νέα εκδήλωση Tera Raid Battle. Από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου, το Mewtwo θα είναι σε 7 Star Raid Battles, με το Mew να λαμβάνει μια ειδική αύξηση στα raids.
Πριν από αυτό, θα λειτουργήσει ένα ειδικό πρόγραμμα εκδηλώσεων Raid Battles. Πρώτα, το Prepare the Offense event θα διαρκέσει από τις 9 Αυγούστου έως τις 17 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει τα Scizor, Blissey και Hydreigon. Έπειτα, το Show of Supporters event θα διαρκέσει από τις 18 Αυγούστου έως τις 31 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει τα Blissey, Hatterene και Grimmsnarl. Και τα δύο events θα λειτουργήσουν παράλληλα με το Mewtwo από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της Pokémon Presents, ανακοινώθηκε η πρώτη εκδήλωση Mass Outbreak. Αυτή η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 1 Οκτωβρίου και θα προκαλέσει την εμφάνιση περισσότερων Clefairy σε Mass Outbreaks στην περιοχή Paldea, όπου δεν εμφανίζονται κανονικά. Αυτά είναι επίσης πιθανότερο να έχουν το Upbeat Mark.

Για περισσότερες ειδήσεις ακολουθήστε μας στο Facebook pagegroup & Twitter (Andreecko & Andreecko TV) καθώς και στο YouTube κανάλι μας.

Πηγή : Serebii.net

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam