Κωδικοί mystery gift για τις Pokemon Scarlet και violet

Τα Mystery Gifts επιστρέφουν στις Pokemon Scarlet και Violet και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε διάφορα δωρεάν Pokemon, για όσο διαρκεί ο κάθε κωδικός. Η Pokémon Company και η Nintendo θα κυκλοφορήσουν διάφορες ειδικές διανομές για τα παιχνίδια για να δώσουν στους φανς μοναδικά δώρα, και εμείς θα κρατάμε μια χρήσιμη λίστα τους εδώ.

Παρακάτω θα βρείτε μια πλήρη λίστα με όλους τους κωδικούς των Pokémon Scarlet και Violet Mystery Gift που είναι διαθέσιμοι αυτήν τη στιγμή, καθώς και οδηγίες για το πώς να τους εισαγάγετε και να πάρετε τις ανταμοιβές σας. Ευχαριστούμε εσάς που στέλνετε μηνύματα από εδώ, καθώς και το Serebii.net που παρακολουθεί στενά αυτά τα πράγματα – ακολουθήστε τους στο Twitter για τα πιο πρόσφατα νέα σχετικά με τα Pokémon.

Ολόκληρη η λίστα με τους ενεργούς κωδικούς Mystery gift για τις πόκεμον scarlet και violet
Η λίστα θα ενημερώνεται τακτικά, μπορείτε να σχολιάσετε τα παιχνίδια Pokemon scarlet και violet στο forum του Gamecorner.gr

Μάρτιος 2023 :

mystery gift codes pokemon scarlet violet greek

Απρίλιος 2023 μέχρι Οκτώβριος 2023

Επιπλέον

TMs for pokemon scarlet violet mystery gift codes

gastrodon event distribution code andreecko

Επιπλέον κωδικοί mystery gift για τις Pokemon Scarlet και violet

Κωδικοί mystery gift για τις Pokemon Scarlet και violet, pokemon scarlet violet event code charizard

mystery gift code pokemon scarlet violet grimmsnarl

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam