Δύο νέα πόκεμον διέρρευσαν!

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από το CoroCoro και αποκαλύπτουν δύο νέα Pokemon.

Πρώτα το Nekkoala, το ‘Μισοξυπνημένο’ Pokemon, που είναι Normal type και έχει ability Definite Sleep, το οποίο αποτρέπει την επίδραση οποιουδήποτε άλλου status πέρα από sleep. Ο σκύλος είναι το Iwanko, ένα Rock-type Pokemon. Τα abilities του είναι Keen Eye ή Vital Spirit. Πρόκειται για ένα ‘Pokemon κουτάβι’. Επιπλέον, το CoroCoro τα Rowlet, Litten, Popplio και Iwanko κρύβουν ένα μυστικό.

Δείτε τις εικόνες από το CoroCoro, όπως και τα νέα για το Zygrade στη συνέχεια:

Όσον αφορά το Zygrade, στα Taiwan National Championships σήμερα εμφανίστηκαν τα Zygrade 10% Forme και Zygrade Complete Forme, με το παρακάτω βίντεο να δείχνει την 10% μορφή να αλλάζει στην Complete Forme όταν το ΗΡ φτάσει στο κόκκινο και να χρησιμοποιεί την επίθεση Core Enforcer, όπως θα αποκαλείται στη Δύση.

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam