2° Ελληνικό πρωτάθλημα πόκεμον VGC 2022

Την ερχόμενη Κυριακή, 10 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι οι παίκτες θα μαζευτούν στο Inspot της Πανόρμου για τουρνουά VGC Series 12. Αυτό σημαίνει ότι η κάθε ομάδα μπορεί να έχει μέχρι 2 restricted Pokémon και οι μάχες θα είναι double battles.

– Το τουρνουά θα ξεκινήσει περίπου στις 12:00 το μεσημέρι και εκτιμάται να τελειώσει στις 16:00-17:00 το απόγευμα (εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων και τυχόν καθυστερήσεις).
– Το τουρνουά δεν έχει κάποιο έπαθλο, ούτε θα δώσει Championship Points. Είναι καθαρά για να μαζευτούν οι παίκτες και να περάσουν καλά!
– Όλα τα παιχνίδια θα είναι Best of 3 και προφανώς στο Nintendo Switch, στις κασέτες Pokémon Sword/Shield.
– Το τουρνουά θα ξεκινήσει με Swiss Rounds και ανάλογα με τον συνολικό αριθμό παικτών, οι top 4 ή 8 θα παίξουν στο top cut (elimination rounds) για να βγει ο νικητής.
– To μαγαζί δεν χρεώνει την είσοδο, αλλά καλό θα ήταν οι παίκτες που θα παρευρεθούν να πάρουν κάτι (καφεδάκι/φαγητό κ.λ.π.). Το μαγαζί έχει αρκετά προσιτές και φιλικές τιμές.
– To Nintendo Switch σας, να είναι φορτισμένο, και να έχετε μαζί και το τροφοδοτικό του (σίγουρα θα σας χρειαστεί).
– Η διεύθυνση του μαγαζιού : Πανόρμου 86, Αθήνα 115 23 | Κάντε κλικ εδώ για να το δείτε στο Google Maps.
– Να έχετε μαζί σας το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Ένα φιλικό τουρνουά υπό την αιγίδα της VGC ομάδας

Πηγή: ομάδα VGC

About the author

Smoses

Hi I'm Smoses, an Electrical and Computer Engineer student that loves video games. I've been writing for GameWorld.gr since 2019 and started as an editor at gamecorner.gr in 2021. Pokémon was the first game I ever played, starting with Pokémon Yellow. My favorite video games include Okami, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Yakuza and more!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam