#1 VGC 2018 Συμμετοχές και διαδικασία μάχης.

Βγήκαν τα ζευγάρια μαχών!

Update : Το τουρνουά έληξε, μπορείτε να το δείτε εδώ ολόκληρο.

Ευχαριστούμε την Alemaxtoys για τα δώρα του τουρνουά. Μη ξεχάσετε να κάνετε like και στη σελίδα τους! Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια, gadgets και φιγούρες από τους αγαπημένους σας ήρωες 😉

Στο τουρνουά που ενημερώσαμε προηγουμένως. Ο κάθε παίχτης πρέπει να δηλώσει σε εμάς την 6άδα του που θα χρησιμοποιήσει σε όλο το τουρνουά. Δεν επιτρέπονται αλλαγές καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά.

1. Υποβολή 6άδας

Τρόποι υποβολής 6άδας :

  • Μέσω προσωπικού μηνύματος facebook στη σελίδα GreekPokemon
  • Μέσω email στο  (ισχύει και για Skype)
  • Μέσω Skype (με το ίδιο mail με κάνετε add)
  • Για μέλη του forum, μέσω προσωπικού μηνύματος στον Pokemon640

 

παράδειγμα email

Για emails, Οπωσδήποτε : Να υπάρχει τίτλος στο email (θέμα), με το IGN σας (in game name), και τον χαρακτηριστικό τίτλο όπως γράφω στη φωτογραφία. Στο κύριο email θα γράψετε ποια πόκεμον θα χρησιμοποιήσετε, τι items θα έχουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και screenshot από το 3DS, φτάνει να φαίνονται τα pokemon που θα έχετε μέσα.

Για Skype/facebook page pm, με προσωπικό μήνυμα (ΠΜ), γράφετε η στέλνετε screenshot από το 3DS την 6άδα.

H 6άδα μένει απόρρητη καθ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Τα Battle videos θα ανεβούν μετά τη λήξη του τουρνουά.

2.Battle videos και μάχες

Τρόποι επικοινωνίας των παιχτών : Στη σελίδα μας παρέχουμε Chat ώστε να υπάρχει άμεση επικοινωνία με τους παίχτες και τα μέλη του forum, απαραίτητο είναι να έχετε κάνει Login στο forum μας για να μπείτε στο chat. Στη περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στο forum κάντε μια εγγραφή. Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα η δεν λαμβάνετε το email ενεργοποίησης, μπορείτε να μας καλέσετε στο Skype :  , η να μας στείλετε μήνυμα μέσω της facebook page.
Αν και οι 2 παίχτες διαθέτουν facebook λογαριασμό, μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να κανονιστούν οι μάχες.

Ο κάθε παίχτης, επικοινωνεί με τον αντίπαλό του και κανονίζει για το πότε θα πραγματοποιηθεί η μάχη, η προθεσμία μάχης είναι εντός βδομάδας (7x 24ωρα). Συνολικά θα γίνουν 3 μάχες (best of 3). Ο παίχτης που έχει τις περισσότερες νίκες κερδίζει. Αν το σκορ βγει 2-0 τότε δεν θα χρειαστεί τρίτο ματς. Σημαντικότερο από όλα : Μετά από τις μάχες σας, κάντε Save και σημειώστε τους κωδικούς από τα Battle videos καθώς πρέπει να μας τα στείλετε σε μήνυμα για να τα εξετάσουμε ! Βεβαιωθείτε ότι είναι Public.
Μορφή κωδικών battle videos : ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ (4 x τετράδες), παράδειγμα εδώ , 0:15-0:17 και κάθε επόμενο BV.

Υποβολή Battle videos : ίδια με την διαδικασία που γράψαμε πριν (βλ. Υποβολή 6άδας), γράφετε ποιος παίχτης είστε, τι αποτέλεσμα είχε το μάτς και τον κωδικό του battle video. Δεχόμαστε και φωτογραφία αρκεί να φαίνονται τα γράμματα και οι αριθμοί του BV.
Camrip, video που γράψατε με το κινητό η με κάμερα και οτιδήποτε άλλο : απορρίπτεται.
Οι κωδικοί των battle videos μένουν απόρρητοι (από το υπόλοιπο κοινό) μέχρι τη λήξη του τουρνουά. Αν εντοπιστεί κάτι παράξενο θα ενημερώσουμε τους παίχτες να επαναλάβουν το μάτς.

3.Ζευγάρια μαχών

Στην παρακάτω λίστα αναγράφεται το IGN του κάθε συμμετέχοντα, θα ενημερώσουμε και με email / pm τον κάθε παίχτη ξεχωριστά.

Πρώτα Μάτς

Fanouris Vs [νικητής του 32vs33]*
Desire Vs John
Romeru Vs Laz
Lina Vs Panos
Metalour Vs Celine
Orpheus Vs Adelina
Polar Vs Headshotos
Saltydog Vs Sun
Antony Vs Michael
Dimitris VGC Vs Kadaz0r
MAX Vs Axl
madara Vs maggie svu
Nick Vs Hercules
Manolis Vs Denis
Jan Vs Dion
JokesOnYou Vs Nikos
*Phoebes Vs *Greg

[collapse]

Ο κάθε παίχτης που χάνει τη μάχη, μένει σε επαφή μαζί μας για το επόμενο μάτς στο επόμενο δέντρο μαχών (loosers bracket). Το τουρνουά είναι double Elimination.

Οι παίχτες πρέπει να ελέγχουν το inbox στο email, στο forum η στο facebook για κάθε εξέλιξη μαχών. Ο Νικητής (στο τέλος του τουρνουά) θα ενημερωθεί με email και προσωπικό μήνυμα για την παραλαβή του δώρου. Απαραίτητο είναι να έχουν κάνει like + follow και στην facebook page του GreekPokemon και στην Alemax toys fb page. Για διάστημα τουλάχιστον 30 ημερών (1 μήνας). Ώστε να είναι εφικτό οι νικητές να παραλάβουν τα δώρα τους.

ΌΛΑ τα battle videos, θα ανεβούν στο YouTube κανάλι μας από την ομάδα του GreekPokemon. Μπορείτε να μας κάνετε Subscribe συν το κουδουνάκι για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας video και τα μελλοντικά μας τουρνουά.

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam