#1 φιλικό τουρνουά Pokemon VGC 2017

Greek Pokemon TournamentGreek Pokemon Tournament

UPDATE (25-02-2017) : ανακοινώθηκαν τα ζευγάρια και οι μάχες που θα πραγματοποιηθούν, διαβάστε εδώ.

=====

Μετά από αρκετό καιρό αλλαγών και ανακαινίσεων στο σταθμό(2010-2016), ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένατε!
Το πρώτο φιλικό τουρνουά για τις Pokemon Sun/Moon (Nintendo 3DS) είναι γεγονός.
Δεν είναι ranked, οπότε δεν χρειάζεται να έχετε και την απόλυτη ανταγωνιστική 6άδα. Παρόλα αυτά είναι σημαντικό να υπάρχει συμμετοχή από όλους τους παίχτες για να βελτιωνόμαστε και να δώσουμε παρόν σε μεγαλύτερες διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν στην Ελλάδα !
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε διπλές μάχες (Double battles), ακολουθώντας το official VGC format. Το οποίο περιλαμβάνει τους εξής κανονισμούς :
1)Τα πόκεμον που θα συμμετέχουν, θα έχουν πιαστεί από Alola region. Πόκεμον που έχετε πιάσει σε προηγούμενες regions εξαιρούνται.
2)Τα ακόλουθα πόκεμον εξαιρούνται : Solgaleo, Lunala, όπως επίσης όσα είναι μυθικά η Legendary (βλέπε κάτω λίστα). Για βοήθεια let me google that for you.
3)Τα pokemon δεν θα κρατάνε Mega stones, κοινώς δεν θα υπάρξουν mega evolutions.
4)Επιτρέπονται Z Crystals και Z Moves, οπότε μπορείτε να πραγματοποιείτε τις Z Moves κανονικά.
5)Οι μάχες θα είναι διπλές (Double battles).

Για οποιαδήποτε απορία απαντήστε το σε comment.
Για να συμμετάσχετε : Απλά απαντήστε με το Friendcode σας και τη λέξη συμμετέχω στο forum του GreekPokemon, η στο gameworld.gr η στο facebook thread(έληξε).

Οι εγγραφές λήγουν στις 28/2/2017. Αρχές Μαρτίου ξεκινάει ο 1ος γύρος αγώνων.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους !
GreekPokemon Community

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam