Υπενθύμιση: Nintendo E3 presentation livestream

gaming events

Σήμερα (13/6/2017) ώρα 7:00 μ.μ. Ελλάδος η Nintendo έχει ζωντάνα την παρουσίαση της στην Ε3. Περιμένουμε ανακοινώσεις για νέους τίτλους της Nintendo και περισσότερες πληροφορίες για τους επερχόμενους (συμπεριλαμβανομένων των Pokemon)!  Μπορειτε να το παρακολουθήσετε στις ιστοσελίδες: TwitchNintendo E3 και στο YouTube(καταργήθηκε από το YouTube).

Μια σύντομη γεύση από μερικά καινούρια παιχνίδια μπορείτε να βρείτε στο κανάλι YouTube της Nintendo. Όμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πρόγραμμα για το πότε θα δείξουν το καθένα οπότε καλύτερα να συντωνιστείτε από την αρχή!

Υ.Γ.: Αν ενδιαφέρεστε για το Mario+Rabbids kingdom battle, το παρουσίασε ήδη η Ubisoft και μπορείτε να δείτε gameplay και trailer εδώ.
Υ.Γ. 2: Πολύ πιθάνο είναι να ανακοινώσουν το Mario & Luigi Superstar Saga DX (remake του ομονυμου παιχνιδιου του gba για το 3ds) μιας και βρέθηκε από dataminers στο Nintendo e-shop.

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam