Το Pokemon Journeys σύντομα στο Netflix !

Anime news

Η εφαρμογή του Netflix στην Αμερική, μας επιβεβαίωσε ότι η επόμενη σειρά επεισοδίων pokemon, με όνομα Pokemon Journeys, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 4 Δεκεμβρίου 2020. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα είναι 12 επεισόδια η παραπάνω. Αυτό φυσικά θα ανέβει σε ξεχωριστή είδηση στο GameCorner.

Να σας θυμίσουμε ότι μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια πόκεμον στο netflix. Σύντομα θα βγουν και στα Ελληνικά. Υπολογίζουμε αρχές 2021.

Πηγή : Serebii

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam