Το Pokemon Go αποκτά ενδοεπικοινωνία

Η Niantic ανακοίνωσε το λανσάρισμα της closed beta της νέας της κοινωνικής εφαρμογής σε ορισμένους Ingress Agents. Η standalone εφαρμογή της Niantic είναι σχεδιασμένη για να βοηθάει τους Agents να ανακαλύπτουν κοινότητες Agent και να συνεννοούνται για missions. Μέχρι στιγμής, οι περισσότεροι παίκτες του Pokemon GO χρησιμοποιούν άλλες εφαρμογές για να συντονιστούν. Η Niantic δήλωσε ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα εφαρμογή η οποία θα βοηθήσει τους παίκτες να συνεννοούνται καλύτερα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά της standalone εφαρμογής αυτής:

• Local #Communities: Βρείτε εύκολα άλλους παίκτες, δημιουργώντας τοπικές κοινότητες.

• Niantic Friends: Προσθέστε και διαχειριστείτε τους φίλους σας με ευκολία σε όλα τα games της Niantic.

• Direct & Group Messaging: Οργανώστε όλα τα τσατ σας με τους φίλους σας σε ένα σημείο και συντονίστε τα Field Ops σας.

• Real-World Events: Δημιουργήστε με ευκολία και μοιραστείτε τοπικά events, farms ή meetups με reminders και καλέστε την κοινότητά σας να παίξετε μαζί.

Η The Pokémon Company δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το αν τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα προστεθούν στην εφαρμογή του Pokemon GO ή αν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την ξεχωριστή εφαρμογή της Niantic. Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση αυτή της Niantic πολλοί εξέφρασαν την ανησυχία τους σχετικά με τους νεότερους παίκτες, καθώς μια εφαρμογή που βασίζεται στο live-tracking των παικτών της και θα περιέχει in-game τσατ, ίσως είναι επικίνδυνη για τους νεαρούς παίκτες του Pokemon GO.

Πηγή: Niantic Labs, ScreenRant

About the author

Smoses

Hi I'm Smoses, an Electrical and Computer Engineer student that loves video games. I've been writing for GameWorld.gr since 2019 and started as an editor at gamecorner.gr in 2021. Pokémon was the first game I ever played, starting with Pokémon Yellow. My favorite video games include Okami, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Yakuza and more!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam