Το Play! Pokemon Team Challenge Season 4 ξεκίνησε

Το Play! Pokémon Team Challenge—Season 4 είναι ένα τουρνουά Pokemon TCG στο οποίο οι παίκτες θα δημιουργούν μια ομάδα τεσσάρων ατόμων που θα εκπροσωπεί το τοπικό game store τους και θα διαγωνίζονται για αμοιβές και δόξα. Το τουρνουά αυτό είναι ανοιχτό για τους παίκτες του Master Division.

Αυτή η σεζόν του Team Challenge θα διεξαχθεί τόσο online όσο και δια-ζώσης. Τα online matches θα διεξάγονται μέσω του Pokemon TCG Online και θα γίνονται host από το tournamentcenter BVBA. Τα in-store matches θα διεξάγονται στις περιοχές όπου τα events Play! Pokemon θα είναι ανοιχτά. Για να συμμετάσχετε στην σεζόν 4 του Play! Pokemon Team Challenge, χρησιμοποιήστε το Play! Pokemon Store Finder για να εντοπίσετε τοπικά καταστήματα κοντά σας. Μπορείτε να κάνετε register στο www.tournamentcenter.gg ξεκινώντας από τις 9 Σεπτεμβρίου 2022. Ακόμα, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.tournamentcenter.gg/team-challenge για να ενημερώνεστε εβδομαδιαία.

Πληροφορίες για το Stream

Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε τους τελικούς του Play! Pokemon Team Challenge Season 4. Οι τελικοί γύροι θα γίνουν livestreamed σε Twitch, Twitter, YouTube και Facebook. Οι ειδικοί του Pokemon TCG θα κάνουν σχολιασμό των γύρων.

Δομή του Team Challenge

Η σεζόν 4 του Team Challenge θα ξεκινήσει στις 17 Σεπτεμβρίου 2022 και θα διαρκέσει κάποιους μήνες, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να διαγωνιστούν και να προχωρήσουν στους επόμενους γύρους. Το πρώτο στάδιο ξεκινάει στις 17 Σεπτεμβρίου και τα καταστήματα θα κάνουν host τα qualifier τουρνουά δια-ζώσης και μέσω του Pokemon TCG Online. Οι νικητές των τουρνουά θα σχηματίσουν μια ομάδα ως εκπρόσωποι των καταστημάτων. Οι γύροι qualifier θα λήξουν στις 18 Δεκεμβρίου 2022.

Μόλις οι ομάδες έχουν σχηματιστεί, θα ανταγωνιστούν με άλλες ομάδες καταστημάτων σε γύρους αποκλεισμού. Κάθε bracket θα είναι 3v3 round-robin ενάντια στις άλλες ομάδες και κάθε ομάδα που θα έχει πέντε νίκες ή περισσότερες θα πηγαίνει στον επόμενο γύρο. Αρχικά, οι ομάδες θα παίζουν με άλλες ομάδες από την ίδια πόλη και μετά θα ανεβαίνουν επίπεδο. Αυτός ο γύρος αναμένεται να διαρκέσει κάπου στις 10 εβδομάδες.

Player and Store Eligibility

Η σεζόν 4 του Team Challenge είναι ανοιχτή για τους παίκτες του Masters Division (όσοι είναι γεννημένοι πριν το 2006) και έχουν λογαριασμό Pokemon Trainer Club και ενεργό Pokemon Player ID. Τα καταστήματα και οι παίκτες από τις παρακάτω περιοχές μπορούν να λάβουν μέρος στην σεζόν 4 του Team Challenge:

North America: Canada, United States of America (including Puerto Rico)

Europe: Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Guernsey, Isle of Man, Ireland, Italy, Jersey, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom

Latin America: Argentina, Bolivia, Brazil (players must be 18 or over), Chile, Colombia, Costa Rica, Dominican Republic, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Mexico, Nicaragua, Paraguay, Peru, Uruguay

Oceania: Australia, New Zealand

Pokémon TCG Format

Ο πρώτος γύρος του Team Challenge θα χρησιμοποιήσει το standard format 2022, συμπεριλαμβανομένων των Pokemon TCG: Sword & Shield – Astral Radiance expansion.

Έπαθλα

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν booster codes για το Pokemon TCG Online, ψηφιακά card sleeves και deck boxes για το Pokemon TCG Online. Οι κορυφαίοι παίκτες μπορούν να κερδίσουν και ένα Pokemon TCG playmat. Επιπλέον, θα μοιραστούν περισσότερα έπαθλα στις ομάδες που θα προχωρήσουν στο Top 256, Top 32 και Top 8. Οι νικητές της σεζόν 4 του Team Challenge θα λάβουν ένα ξεχωριστό τρόπαιο.

Πηγή: The Pokemon Company

About the author

Smoses

Hi I'm Smoses, an Electrical and Computer Engineer student that loves video games. I've been writing for GameWorld.gr since 2019 and started as an editor at gamecorner.gr in 2021. Pokémon was the first game I ever played, starting with Pokémon Yellow. My favorite video games include Okami, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Yakuza and more!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam