Το GreekPokemon ως προτεινόμενο YouTube κανάλι της εβδομάδας στο group SGY!

Μετά από απίστευτο κόπο και προσπάθεια από το Νοέμβρη του 2016 που ξεκίνησε η “κανονική” λειτουργία του καναλιού μας GreekPokemon, ήρθε η πρώτη μας επιβράβευση, αυτή τη φορά από το facebook group : subscribe greek YouTubers. Το Subscribe Greek Youtubers είναι ένα facebook group που επικεντρώνεται στο να βοηθάει μικρούς και μεγάλους YouTubers στο να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους σε αυτό που αγαπάνε. Γιαυτό, μπείτε στο group τους εδώ, δείξτε τους την αγάπη σας και βοηθήστε όσο μπορείτε τον κάθε μικρό ταλαντούχο νέο YouTuber να γίνει ακόμη καλύτερος.

Η ανάρτηση βρίσκεται εδώ.

Ιστορικά για το κανάλι μας

Στο κανάλι ανέβαιναν μάχες από τα τουρνουά που γινόντουσαν ανά σεζόν, το πρώτο μας video στο YouTube ήταν από το τότε τουρνουά σε δισκέτες Black/White (Nintendo DS), το 2011 δεν είχαμε προηγμένο εξοπλισμό, και οι μάχες γραφόντουσαν με αργή ταχύτητα, τα παλιά βίντεο καταργήθηκαν και ανέβηκε η remastered έκδοση εδώ.

Υπήρχε ένα τεράστιο διάστημα αδράνειας, καθώς το τότε Δ.Σ. δεν ήταν ενεργό, αποτελούταν από άλλους 3 admin που δεν είχαν πάρει σοβαρά την υπόθεση του community στο κομμάτι του YouTube, ούτε του οικονομικού σκέλους. Το 2016 είχαν γίνει διάφορες διαβουλεύσεις. Με τελική απόφαση, το καλοκαίρι του 2016, να απολυθούν όλοι οι admins/moderators και να μείνουν οι πραγματικά ενεργοί admin (p640, γνωστός σε όλους Pokemon640) και μέτοχοι (Μιχάλης, πρώην εργαζόμενος από την Ena Productions) που επένδυσαν στην ύπαρξη του σημερινού Studio. Ο p640 μάζευε χρήματα από το 2010, σκοπός του ήταν (από το 2003) να φτιάξει μια μεγάλη Ελληνική Pokemon κοινότητα, αλλά υπήρχε το οικονομικό φράγμα που άφηνε το έργο πίσω (για όσους ρωτάνε, γιατί δεν έγινε νωρίτερα; ). Πλέον καταφέραμε χάρις εσάς να γίνουμε η μεγαλύτερη κοινότητα για το συγκεκριμένο game με πάνω από 5.000 μέλη συνολικά (website/forum/YT/group κλπ).

Χάρις την νέα διοίκηση. Τον Αύγουστο του 2016, ξεκίνησε να κτίζεται ο σταθμός με επένδυση ύψους X0.000€ (5ψήφιο ποσό), οι πηγές εσόδων ήταν οι μεγάλες μας οικονομίες 5 ετών, οι διαφημίσεις, τα donates, και οι παροχές υπηρεσιών εικονοληψίας και μοντάζ προς εξωτερικούς πελάτες. Thanks Μιχάλης!
Τα έργα του Studio ολοκληρώθηκαν τον Σεπτέμβρη του 2016, το 3D animation και το CG ήταν οι κύριες αιτίες καθυστέρησης για να ξεκινήσουμε να ανεβάζουμε εκπομπές. Το 3D animation (intro) των 8 δευτερολέπτων είχε ατέλειες στην κίνηση της σημαίας, μας πήρε 45 renders ώστε να βρούμε τη σωστή πόζα που να είναι ολόιδια με το τότε παλιό μας logo (βλέπε εδώ). Για καλή μας τύχη τα υπολογιστικά μας μηχανήματα είναι αρκετά ισχυρά και μπορέσαμε να βγάλουμε καλό αποτέλεσμα. Μεγαλύτερη ανάλυση στα μηχανήματα και ένα Studio Tour του σταθμού μπορείτε να δείτε εδώ. Το μόνο που μπορούμε να σας spoilάρουμε είναι ότι έχει υψηλότερες προδιαγραφές (ως studio) με των Unboxholics. Εννοείται όσοι είστε subscribed και έχετε πατήσει το κουδουνάκι θα το δείτε πρώτοι πρώτοι 🙂

2016 : Η πρώτη μας εκπομπή στο Νέο και ανανεωμένο GreekPokemon !
Μετά από όλα αυτά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε τις εκπομπές.
Ξεκίνησε να ανεβαίνει η σειρά Pokemon XD : Gale of Darkness και ο οδηγός στρατηγικής για τις δισκέτες Red/Blue στο γνωστό μας Gameboy.
Το Pokemon XD είχε ξεκινήσει το 2013, όταν ο p640 δεν είχε το 100% της σελίδας, ανέβαζε ανεξάρτητα στο προσωπικό του YouTube κανάλι, όμως δεν υπήρχε studio τότε, η ποιότητα δεν ήταν καθόλου καλή και ο ίδιος ήταν δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα. Έτσι, σε πρώτη φάση παράτησε το YouTube και ασχολήθηκε με το κτίσιμο του παρόν σταθμού. Μελλοντικά διέγραψε όλα του τα video, ακόμη και αν τερμάτισε ολόκληρο το game 1 φορά με τον Ζεν (guest star το 2016, εκπομπή 04+), ένας παραπάνω λόγος διαγραφής των video ήταν ότι είχε τρελές ατέλειές ο οδηγός στο gameplay, συν το γεγονός ότι τα πρώτα video (το 01,02,03) ήταν για αυτόν απαράδεκτα σε σχέση τα σημερινά και αποτελούσαν δυσφήμηση και για τον ίδιο ως ιδιοκτήτη Studio. Εδώ να ευχαριστήσουμε θερμά (για τη σεζόν Φεβρουάριος – Οκτώβριος 2016) το Tube Sound Recordings, που μας βοηθούσε στο θέμα ήχου στις νεότερες εκπομπές του XD. Από εκεί ηχογραφούμε τα μικρά Audio clips μέχρι σήμερα (intro, ξένες συνθέσεις κλπ).
25 Νοεμβρίου 2016, Καλωσορίζω όλους τους Pokemon fans, είμαστε στον αέρα !
Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανέβει το πρώτο μας video, ξεκινήσαμε με το Pokemon XD , έπειτα από ψηφοφορία σας εδώ, το σχετικό thread υπάρχει εδώ. Αποτελούσε Α+ προτεραιότητα να εξυπηρετήσουμε τη ψήφο σας έστω και με καθυστέρηση. Στο παρελθόν είχαμε και άλλα polls με ερωτήσεις και έτσι δημιουργήθηκαν σταδιακά οι κανόνες σας.

Η πρώτη μας εκπομπή, με real time υποτιτλισμό/λεζάντα (CG) από μηχανήματα τηλεοπτικού σταθμού. Μπορείτε να την δείτε εδώ.

2η σειρά ήταν και ο οδηγός της Pokemon Red/Blue, o λόγος που ξεκίνησε ήταν το γεγονός ότι στο YouTube δεν υπήρχε πουθενά ανάλογος οδηγός στα Ελληνικά σε τόσο υψηλή ποιότητα, πόσο μάλλον που να καλύπτει το 90% των Glitch, 10% ήταν τα Save corrupt glitch που δεν κάναμε, παρά μόνο 1 στην Yellow. Ο οδηγός έφερε αρκετούς viewers στο κανάλι μας προσφέροντας στιγμές νοσταλγίας !

Pokemon Red Blue Greek Ελληνικά

Η πρώτη μας εκπομπή, με custom software που δείχνει realtime πληροφορίες παιχνιδιού. Μπορείτε να την δείτε εδώ.

Μελλοντικά μας σχέδια

Το πλάνο μας για το μέλλον είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που ήδη κάνουμε, ώστε να καλύψουμε όλα τα pokemon games σε walkthrough / lets play (30+ games σε σύνολο), να σας ενημερώνουμε με ειδήσεις γύρω από το χώρο της Nintendo και των Pokemon μέσω του site και της Facebook page, και (spoiler alert!) livestream εκπομπές μαζί σας!
H δράση μας δεν περιορίζεται μόνο στο YouTube και στις ειδήσεις, το forum θα υπάρχει κανονικά για να έχουμε έναν παραπάνω δίαυλο επικοινωνίας, σεβόμαστε με το παραπάνω τον ιδρώτα που έδωσαν αρκετά μέλη του forum για να γράψουν άρθρα / RNG guides μέσα στο forum για τις τότε κασέτες 3ης γενιάς, συν να γράφουν ελεύθερα την άποψή τους για κάθε πλευρά του game. To studio μας είναι ανοικτό σε συνεργασίες αν θέλετε να συμμετέχετε ως συμπαραγωγός για ηχογραφήσεις σε μελλοντικούς τίτλους ώστε η συλλογή να γίνει πλήρης (Yellow, Gold, Silver, Crystal μέχρι σήμερα).

Πηγή : facebook group : Subscribe greek YouToubersΑνάρτηση ανακοίνωσης,

Σε δήλωσή του, ο p640 ανέφερε :

“Το Subscribe έρχεται μόνο του χωρίς να το ζητήσω. Γιαυτό το λέω στο τέλος του video και δεν spamάρω με υπότιτλους η εικόνες κατά τη διάρκεια του Video. Είναι αποτέλεσμα, όχι στόχος !

Μη ξεχάσετε να μας κάνετε follow στο instagram και να μπείτε στο Facebook group !
Ευχαριστούμε για την ενεργή σας υποστήριξη, όλα αυτά τα χρόνια.

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam