Το Greek Pokemon και η Nortec, σας προσκαλούν στο TheMall Athens!

gaming events

Η Nortec Multimedia, στο πλαίσιο των πολυαναμενόμενων – εξαιρετικών κυκλοφοριών φέτος τον χειμώνα, όπως το Super Smash Bros. για 3DS και Wii U, τα Pokemon Omega Ruby & Alpha Sapphire, το Bayonetta 2 για Wii U, το Hurule Warriors για Wii U, και τα amiibo αλλά και για να ευχαριστήσει τους αγαπημένους της fans ετοιμάζεται να γιορτάσει στο The Mall Athens από 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου.

Kαι τι καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει κάποιος, από το να προσκαλέσει τους αγαπημένους του φίλους. Γι’ αυτό και σας προσκαλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, στον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου δίνοντάς σας την ευκαιρία να παίξετε με τους αγαπημένους σας ήρωες και να γνωρίσετε το μαγικό κόσμο της Nintendo. Super Mario, Luigi, Link, Yoshi, Princess Peach και πολλοί άλλοι αγαπημένοι ήρωες θα είναι όλοι εκεί για να σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες παιχνιδιού.

Έτσι, οι φίλοι μας θα μπορέσουν να κατατροπώσουν τους αντιπάλούς τους στο Super Smash Bros ή να διαγωνιστούν για την πρωτιά σε πίστες όπου η βαρύτητα έχει καταργηθεί στο Mario Kart 8. Αυτομάτως, όποιος δοκιμάζει οποιοδήποτε παιχνίδι Nintendo από τα διαθέσιμα στον 3ο όροφο θα συμμετέχει σε 2 κληρώσεις την εβδομαδιαία όπως και τη μεγάλη κλήρωση των Χριστουγέννων που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο με τους τυχερούς να κερδίζουν πλούσια δώρα*. O μεγάλος νικητής της κλήρωσης των Χριστουγέννων θα κερδίσει ένα 1 Wii U Grand Pack το οποίο θα περιλαμβάνει μία κονσόλα Wii U Black μαζί με τα αγαπημένα παιχνίδια Wii U Super Smash Bros + Mario Kart 8 + Super Mario amiibo + Super Smash Edition GameCube Controller. Ο 2ος νικητής θα κερδίσει ένα 3DS XL Super Smash Bros. Limited Edition, ο 3ος νικητής θ’ αποκτήσει ένα 3DS XL + Mario Kart 7, ενώ ο 4ος νικητής θα πάρει μία φωτογραφική μηχανή Panasonic, προσφορά της εταιρείας Intertech. Οι υπόλοιποι νικητές θα κερδίσουν πολλά συλλεκτικά ρούχα από τον κόσμο της Nintendo.

Δε σταματάμε όμως εκεί! Εκτός από την ευκαιρία που θα έχουν οι φίλοι της Nintendo να δοκιμάσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια για 2 μήνες και να λάβουν μέρος σε κληρώσεις, θα υπάρξουν πολλά happenings μεταξύ των οποίων και η διοργάνωση εβδομαδιαίων tournaments σε συνεργασία με τα κορυφαία ελληνικά gaming sites. Έτσι, σε ημερομηνίες που θ’ ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να αποδείξουν ποιος είναι ο καλύτερος, με τους νικητές να κερδίζουν πλούσια δώρα Nintendo.

Το σκηνικό θα αλλάζει κάθε 15 ημέρες. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου οι παίκτες θ’ αντιστρέψουν τους νόμους της βαρύτητας διαγωνιζόμενοι στις μαγικές πίστες του Mario Kart 8. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου η μάγισσα Umbra στο Bayonetta και ο Link στο Hurule Warriors θα σας αποδείξουν τον ορισμό των action games. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου τη σκηνή καταλαμβάνουν τα νέα Pokemon Omega Ruby & Alpha Sapphire στον κόσμο της Hoenn. Είναι η σειρά των Pokemasters ν’ αναδείξουν τις ικανότητές τους. Την παράσταση θα κλείσει φυσικά o πιο αναμενόμενος τίτλος του 2014, το Wii U Super Smash Bros το οποίο και θα δώσει την δυνατότητα στους Smash Fighters να επιδοθούν σε ανελέητες μάχες σε κόσμους εμπνευσμένους από τους ‘’all time classic’’ τίτλους της Nintendo. Από αυτές τις μάχες θα αναδειχθεί και ο απόλυτος Super Smash Brawler ο οποίος μαζί με τον τίτλο θα κερδίσει και Super Smash δώρα. Απ’ αυτό το εορταστικό σκηνικό δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι νέες διαδραστικές φιγούρες amiibo με τις μορφές εμβληματικών ηρώων της ιστορίας της Nintendo, οι οποίες μ’ ενσωματωμένη τεχνολογία NFC αναμένεται να συναρπάσουν τους φίλους μας.

Όπως είπαμε, η αρχή θα γίνει την 1η Νοεμβρίου όπου οι λάτρεις της ταχύτητας θα κληθούν να οδηγήσουν σε κάθετους τοίχους, σε οροφές, μέσα και έξω από το νερό και φυσικά ν’ αποφύγουν τα κάθε είδους εμπόδια από τους αντιπάλους τους. Tο Wii U Mario Kart 8 και το 3DS Mario Kart 7 είναι σίγουρο ότι θα συναρπάσουν με την μοναδική εμπειρία που χαρίζουν στους fans. Στόχος; Πάντοτε η πρώτη θέση!

Σε αυτή την γιορτή δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τους ανθρώπους που μας έχουν πραγματική ανάγκη αυτές τις ημέρες. Έτσι μαζί μας θα είναι και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), δίνοντας την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να γίνουν αρωγοί στο φιλανθρωπικό έργο της. Η ΕΛΕΠΑΠ με ιστορία 70 και πλέον χρόνων, υποστηρίζει την ανάπτυξη των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες φροντίζοντας παράλληλα για τη στήριξη των οικογενειών τους. Η Nortec Multimedia συνεργάζεται και στηρίζει την ΕΛΕΠΑΠ επί σειρά ετών και τι ίδιο θα πράξει και τα φετινά Χριστούγεννα προσφέροντας 1 Euro για κάθε προϊόν Nintendo** (hardware, software, accessories) που θα πωληθεί το Δεκέμβριο από καταστήματα που συνεργάζονται μαζί μας για το σκοπό αυτό.

Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν κλείνοντας το τέλος αυτού του event με ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο είστε όλοι καλεσμένοι. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μπορέσουμε να αποκαλύψουμε τις επόμενες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι τις επόμενες ημέρες στο www.nintendo.gr

*Τα δώρα μπορεί να αλλάξουν ή και να ακυρωθούν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.
**Ισχύει για τα προϊόντα που διανέμει η Nortec Multimedia Α.Ε.

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam