Το Greek Pokemon εξελίσσεται σε Andreecko!

Νέο βίντεοΝέο βίντεο από τον Andreecko

Η Ελληνική πόκεμον κοινότητα (πρώην GreekPokemon) εξελίσσεται σε Andreecko (Andreecko’s Game Corner). Η ιστοσελίδα θα αλλάξει σε GameCorner.gr τους επόμενους μήνες.

Ερωτήσεις τηλεθεατών : Γιατί κατευθυνθήκαμε σε αυτή τη κίνηση.
Οι λόγοι είναι αρκετοί, και ήρθε η ώρα να τους αποκαλύψουμε σε αυτό το άρθρο.
1) Όσοι διαβάσατε το καταστατικό της TPCi, θα γνωρίζετε ήδη ότι, κάθε όνομα πόκεμον, κάθε σχέδιο των pokemon, ανήκει στην TPCi και κατέχει όλα τα δικαιόματα. Υπάρχει δημόσια ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους. Αυτό μας περιόριζε σε πολλά :
1A) Δεν προσέλκυε συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες, και τηλεοπτικά δίκτυα. Καθώς το όνομα “Pokemon” ανήκει στην TPCi.
1Β) Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε κέρδος, καθώς τα δικαιώματα ανήκουν στην TPCi. Γνωρίζετε ήδη ότι το Greek Pokemon community απαρτίζεται από αρκετούς επαγγελματίες του χώρου και ήταν δύσκολο να συνεχίσουν να λειτουργούν οικειοθελώς.
1Γ) Δεν μπορούσαμε να πουλήσουμε merchandise η υλικό που να απεικονίζει πόκεμον.
1Δ) Το λογότυπο Victini και οποιουδήποτε πόκεμον ακόμη και αν χρησιμοποιούσαμε, μας “φρέναρε” αισθητά από το YouTube, και δεν προωθούσε τα βιντεό μας, με αποτέλεσμα να μέναμε στάσιμοι με πολύ χαμηλές προβολές και subscribers. Έπρεπε να γίνει μια νέα αλλαγή.
1Δ) Υπήρχαν πολλά χρέη, τα οποία έπρεπε να εξυπηρετηθούν, ένα σοβαρό χρέος ήταν και νομικής φύσεως. Στις 30/04/2017 λάβαμε προειδοποίηση ότι το έργο αυτό δεν ήταν εφικτό να συνεχίσει ως “Greek Pokemon”, καθώς όπως είπαμε δείχνοντας εικόνα η βίντεο από παιχνίδια άλλων εταιρειών, δεν μπορούσαμε να βγάλουμε κέρδος από αυτό ως YouTube κανάλι και ιστοσελίδα. Μετά από πολλές αναστολές, το Φεβρουάριο του 2020, βρέθηκε πρόταση εξαγοράς, και πλέον το διοικητικό συμβούλιο του τότε Greek Pokemon (που αναλαμβάνει το οικονομικό σκέλος του έργου) μετονομάστηκε σε Andreecko. Περιλαμβάνει τα εξής τμήματα :
Andreecko Entertainment : Τμήμα τηλεοπτικών αναμεταδόσεων,
Andreecko Finance : Λογιστικό τμήμα, υπάρχει πλάνο να επεκταθεί σε χρηματοπιστωτικό ίδρημα,
Andreecko’s Game Corner : Η ιστοσελίδα που ήδη διαβάζετε και ανεβάζουμε ειδήσεις, παρουσιάσεις, reviews και βίντεο, με την ομάδα του Greek Pokemon που διοικούσε από πρίν.
2) Για τους λόγους που αναφέραμε πρίν, έπρεπε να κάνουμε το επόμενο βήμα, να επεκταθούμε ως μια νέα εταιρεία, με δικό μας λογότυπο, δικές μας υπηρεσίες και υποδομές προς άλλα τηλεοπτικά δίκτυα, και δικόμας δίκτυο διανομής υλικού. Για να συνεχίσει να είναι το έργο μας βιώσιμο και να μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν τα βιντεό μας, εξελιχθήκαμε σε Andreecko’s Game Corner, καθώς ήδη λαμβάνουμε αρκετή στήριξη μέσω του patreon και του Join/Συμμετοχή από το YouTube. Όσοι συνεισφαίρουν οικονομικά και έμπρακτα σε αυτό, τους δείχνουμε ως Credit στο τέλος του κάθε video. Έτσι λοιπόν, με την δική σας θέληση και οικονομική στήριξη, μπορέσαμε να επεκταθούμε σήμερα σε Andreecko’s Game Corner.
Επιπλέον ενημερώσαμε και την ιστορία του Greek Pokemon, στην σελίδα εδώ.
Επιπρόσθετο βίντεο.

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam