Τα παράδοξα glitch των BDSP

Αρκετοί από εσάς, παίξατε την Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας. Όσοι παίζατε το παιχνίδι χωρίς internet παίζατε την έκδοση 1.0.0 όπως είχαμε δείξει και στο κανάλι του Andreecko. Ορισμένα από αυτά ήταν φανερά, άλλα όχι τόσο φανερά. Μπορεί μερικά να μην τα προσέξαμε. Ας δούμε λοιπόν πόσα glitch βρήκαν και διάφοροι ξένοι streamers του εξωτερικού. Υ.Γ. Ορισμένα από αυτά ενδεχομένως να λύθηκαν με το πρόσφατο update 1.1.2.

Η Sinnoh ήρθε στο Nintendo Switch, αλλά όχι δίχως τα προβλήματά της. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα bugs που εντόπισαν διάφοροι streamers. Μερικά από τα bugs αυτά κάνουν τους παίκτες να περνάνε μέσα από τοίχους ή άλλα αντικείμενα, ενώ δεν θα έπρεπε. Άλλα, ενεργοποιούνται τυχαία όταν σας πλησιάζει κάποιο άγριο Pokémon και βρίσκεστε κοντά σε κάποιο τοίχο. Ένα άλλο glitch σας επιτρέπει να πάτε εκτός των ορίων στο Route 204, δηλαδή να μπείτε κυριολεκτικά σε έναν κενό σκοτεινό χώρο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα σύντομο βίντεο που δείχνει ένα Grotle να glitch-άρει καθώς ο @pkmncast πλησιάζει μια γωνία στο Amity Square:

Τα Pokémon Brilliant Diamond and Shining Pearl είναι τα πρώτα Pokémon games της κύριας σειράς που αναπτύσσονται από την ILCA, την εταιρεία που ανέπτυξε το Pokémon HOME. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε αν η Pokémon Company θα επιτρέψει και σε άλλες εταιρείες να αναπτύσσουν Pokémon games στο μέλλον.

Τέλος, με το update 1.1.2 διορθώθηκαν αρκετά από τα παραπάνω bugs, καθώς και το bug που επέτρεπε στους παίκτες να κλωνοποιήσουν τα Pokémon τους. Όπως ανέφερε και ο BLAINES ωστόσο, το update 1.1.2 ακόμα δεν διορθώνει το menu glitch πάνω στο οποίο βασίζονται τα περισσότερα exploits, όπως η παράκαμψη συγκεκριμένων events.

Πηγή : Nintendo Soup, Kotaku, BLAINES, BLAINES Βίντεο 2

About the author

Smoses

Hi I'm Smoses, an Electrical and Computer Engineer student that loves video games. I've been writing for GameWorld.gr since 2019 and started as an editor at gamecorner.gr in 2021. Pokémon was the first game I ever played, starting with Pokémon Yellow. My favorite video games include Okami, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Yakuza and more!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam