Τα νέα επεισόδια πόκεμον Ultimate Journeys

Με το τέλος του Pokémon Master Journeys τον Μάιο του 2022, οι fans αναμένουν με ανυπομονησία για το επόμενο κεφάλαιο στην σειρά Pokémon, το Pokémon Ultimate Journeys. Η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το Pokémon Ultimate Journeys στο Netflix δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, ωστόσο στο Corus/TELETOON η σειρά είναι διαθέσιμη από τις 28 Μαΐου.

Το Pokémon Ultimate Journeys είναι η 25η σεζόν του Pokémon anime και η τρίτη σεζόν του κεφαλαίου των Pokémon Journeys. Στο Ultimate Journeys η περιπέτεια του Ash και Goh θα συνεχιστεί, καθώς ο Ash προσπαθεί να ανέβει τα ranks του World Coronation Series και ο Goh συνεχίζει την δουλειά του στο Project Mew. Μέχρι στιγμής η περιπέτεια των Pokémon Journeys χρονικά έχει ως εξής:

• Pokémon Journeys Part 1 (12) – 12 Ιουνίου, 2020
• Pokémon Journeys Part 2 (12) – 9 Σεπτεμβρίου, 2020
• Pokémon Journeys Part 3 (12) – 4 Δεκεμβρίου, 2020
• Pokémon Journeys Part 4 (12) – 5 Μαρτίου, 2021
• Pokémon Master Journeys Part 1 (12) – 10 Σεπτεμβρίου, 2021
• Pokémon Master Journeys Part 2 (15) – 21 Ιανουαρίου, 2022
• Pokémon Master Journeys Part 3 (15) – 26 Μαΐου, 2022

Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το Pokémon Ultimate Journeys, όμως με βάση τα παραπάνω, λογικά το part 1 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2022. Η σειρά έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους τίτλους των επεισοδίων:
1. The Ghost Train Departs…
2. Gangar Does Its Best! The Road to Kyodaimax!!
3. Your Name is Francoise
4. The Heracros Loss, the Kailios in Love
5. Farewell! The Wandering Rocket Gang!
6. Reach Space! Denryu’s Light!!
7. Yadoking! Curry Encounter!!
8. Pokémon Circus! Booster and Thunders!!
9. Mary from Spiketown!
10. Adhesion! Dande’s Special Training!!
11. The One Stick, Bacchinkey!
12. Trial Mission! A Frozen Raid Battle!!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τρέιλερ ανακοίνωσης του Pokémon Ultimate Journeys: The Series | Part 1:

Στο τρέιλερ βλέπουμε διάφορα στιγμιότυπα από τις επερχόμενες περιπέτειες του Ash και της παρέας του. Ο Goh φαίνεται να συνεχίζει να προσπαθεί να πιάσει κάθε είδος Pokémon που υπάρχει και να ασχολείται κυρίως με τα μυστηριώδη Ghost-type Pokémon. Από την άλλη, βλέπουμε την Chloe με το Eevee να προπονεί τις ακροβατικές της ικανότητες. Ακόμα, βλέπουμε την επιστροφή των Cassidy και Butch της ομάδας Πύραυλος. Τέλος, βλέπουμε τον Ash να συνεχίζει να προπονείται όλο και πιο σκληρά ώστε να γίνει ένας από τους Masters Eight of the World Coronation Series.

Πηγή: What’s on Netflix, Gamerant

About the author

Smoses

Hi I'm Smoses, an Electrical and Computer Engineer student that loves video games. I've been writing for GameWorld.gr since 2019 and started as an editor at gamecorner.gr in 2021. Pokémon was the first game I ever played, starting with Pokémon Yellow. My favorite video games include Okami, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Yakuza and more!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam