Στην brilliant diamond και Shining Pearl θα λείπει..

Με αφορμή την κυκλοφορία των νέων παιχνιδιών brilliant diamond και Shining Pearl, έχουμε ορισμένες εξελίξεις οι οποίες μπορεί σε κάποιους παίχτες να μην αρέσει και τόσο.
Σύμφωνα με το Gamerant, και συγκριτικά πάντα με τις πρώτες Diamond και Pearl που είχαν βγει τότε στο DS. Οι νέες brilliant diamond και Shining Pearl δεν θα έχουν ορισμένα Mini-games. Ποιο συγκεκριμένα δεν θα δούμε στο Veilstone Game Corner, τα αγαπημένα μας φρουτάκια, που είχαμε παίξει στην Red/Blue, η και εσείς παλιότερα στις παλιές Diamond Pearl. Λόγω της κατηγοριοποίησης PEGI 7+. Να θυμήσουμε ότι οι παλιές Diamond Pearl ήταν PEGI 12+. Αυτό δεν μας κάνει τόσο εντύπωση καθώς το ίδιο είχε γίνει και στις Omega Ruby και Alpha Sapphire. Φαίνεται ότι η Nintendo δεν θέλει να έχει άλλο “τζογαδόρικες” δυνατότητες μέσα στο παιχνίδι, ώστε να είναι ποιο φιλικό και σε μικρότερες ηλικίες. 2η αιτία που μπορεί να σκεφτούμε είναι και το γεγονός ότι τα φρουτάκια μπορεί να προκάλεσαν αντιδράσεις στο παρελθόν.
Αναμένουμε εξελίξεις μόλις δείξουμε το παιχνίδι, στο κανάλι του Andreecko.

Πηγή : Gamerant.

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam