Πώς “δουλεύουν” τα Legendary Pokémon και πώς να ξεκλειδώσετε τα Legendary Raid Passes στο Pokémon Go

pokemon go newspokemon go ειδήσεις

Είναι εδώ επιτέλους! Τα Legendary Pokémon στο Pokemon Go  αναμένονταν για αρκετό καιρό και είναι τελικά εδώ. Η Ninatic ξεκλειδώνει τελικά το Legendary Pokémon Lugia και το Articuno στο Pokémon Go μετά το Pokémon Go Fest, αν και με κάποιες ελαφρές αλλαγές στο αρχικό σχέδιο, τουλάχιστον για τις πρώτες δύο ημέρες.

Παρόλο που είναι παρόμοια με τις συνήθεις Raid Battles με πολλούς τρόπους, υπάρχουν πολλές διαφορές τόσο στην εμφάνιση όσο και στη σύλληψή τους:

  • Τα θρυλικά θα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω των Legendary Raids, το μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας των Raid Battle.
  • Ένα ειδικό θρυλικό αυγό θα εμφανιστεί σε ένα Gym, όταν πρόκειται να  μια Legendary Battle.
  • Ωστόσο, τόσο τα θρυλικά όσο και τα Raid Eggs δεν εμφανίζονται για τις δύο ημέρες μετά το Pokémon Go Fest.  Αυτό φέρεται να αποτελεί μέρος των προσπαθειών της Niantic να διευκολύνει το φορτίο του διακομιστή κατά τη διάρκεια του δύσκολου Σαββατοκύριακου, αλλά είναι επίσης πιθανότατα ένας τρόπος να αποκτηθεί αυτή η παγκόσμια ανταμοιβή στους παίκτες αμέσως.
  • Η αντίστροφη μέτρηση, όταν τα Raid Eggs επιστρέφουν, φαίνεται να είναι υψηλότερη από των Normal Raids – 48 ώρες – που θα πρέπει να είναι αρκετός χρόνος για να φτιάξουμε μια αρκετά μεγάλη ομάδα μαζί και να κάνουμε ένα σχέδιο πριν αρχίσει η Legendary Raid.
  • Τα Special Legendary Raid Passes δεν απαιτήθηκαν για τους παίκτες στο event του Chicago, Pokémon Go Fest, και δεν απαιτούνται για παίκτες σε όλο τον κόσμο τις δύο επόμενες ημέρες.  Χρησιμοποιούνται ακόμα τα Standard Raid Passes, έτσι ώστε να μπορούμε ακόμα να αγοράσουμε όσα θέλουμε με PokéCoins για τώρα – αλλά περιμένουμε να επιστρέψουν τα Legendary Passes μετά από αυτή τη σύντομη περίοδο αστάθειας!

Πηγή: EuroGamer

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam