Προετοιμαστείτε για τις μάχες του διεθνούς διαγωνισμού Μαρτίου 2018

Η επόμενη Διεθνής Πρόκληση του 2018 πλησιάζει , υπόσχεται ακόμα πιο συναρπαστικές μάχες κάτω από το σχήμα του 2018 Championship. Τον Μάρτιο του 2018, τα Pokémon σε όλο το  Pokédex – εκτός από τα μυθικά  Pokémon και μερικά Legendary Pokémon – επιτρέπονται  στις  μάχες.

Αυτός ο διαγωνισμός περιλαμβάνει διπλές μάχες με ομάδες έξι Pokémon, εκ των οποίων τέσσερα θα συμμετάσχουν σε κάθε αγώνα. Τα  Pokémon  μέσω του Poké Transporter δεν επιτρέπονται. Δείτε τους κανόνες  για έναν πλήρη κατάλογο των επιτρεπόμενων  Pokémon. Όλοι τα  Pokémon θα τεθούν σε Lv. 50 για τη διάρκεια του διαγωνισμού. Δεν υπάρχουν περιορισμοί για τα items  εκτός από το ότι δεν επιτρέπονται διπλά items. Θα υπάρχει ρολόι παικτών 5 λεπτών .

Οι κορυφαίοι παίκτες  θα λάβουν Πόντους Πρωταθλημάτων, οι οποίοι θα συμβάλλουν στις πιθανότητες τους  να κερδίσουν  μια πρόσκληση για Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pokémon. Οι παίκτες πρέπει να συμμετέχουν στο Play! Πρόγραμμα Pokémon και να έχει αναγνωριστικό παίκτη τη στιγμή που ο διαγωνισμός αρχίζει να είναι κατάλληλος για πόντους πρωταθλημάτων.

Η εγγραφή για το International Challenge του  Μάρτιου  2018 ξεκινά την Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018, στις 00:00 UTC.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από την Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018, στις 00:00 UTC, μέχρι την Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018, στις 23:59 UTC. Οι εκπαιδευτές θα περιοριστούν σε 15 μάχες την ημέρα.

Όλοι οι εκπαιδευτές θα χρειαστούν ένα λογαριασμό στο Pokémon Trainer Club, μια ασύρματη σύνδεση στο internet και το δικό τους παιχνίδι Pokémon Ultra Sun ή Pokémon Ultra Moon με  ομάδα κατάλληλων Pokémon. Δείτε τους κανονισμούς  για περισσότερες λεπτομέρειες.

Καλή τύχη, εκπαιδευτές!

Πηγή:Pokemon Global Link (το global link έπεσε)

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam