Ποια πόκεμον είναι Shiny Locked στο pokemon Sword & Shield expansion pass The Crown Tundra ?

Pokemon Shiny banner

Στο άρθρο αυτό θα αναλύσουμε ποια πόκεμον δεν είναι εφικτό να βρεθούν σε μορφή Shiny.
Τι είναι Shiny Locked ?
Shiny Locked ορίζεται η ορολογία στα πόκεμον που δεν είναι εφικτό να πιαστούν σε μορφή Shiny, εντός του παιχνιδιού. Στη περίπτωση που το βρείτε Shiny, είναι hacked και δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μάχες VGC. Δώστε προσοχή σε όσα έχουμε αστερίσκο*, το εξηγούμε στο κάτω μέρος του άρθρου τυχόν επιπλέον διευκρινήσεις.

1.Το μυθικό πόκεμον Cosmog
Αυτό το πόκεμον αρχικά το είχαμε δει και στις τότε δισκέτες Sun & Moon που είχαμε δείξει, εδώ τις απλές, και εδώ τις Ultra Sun και Ultra Μοοn. Στην περίπτωση του Expansion pass, The Crown Tundra. Δυστυχώς δεν μπορείτε να το βρείτε Shiny. To cosmog το δείξαμε και στο πρόσφατο βίντεο εκπομπή 12, στο 0:47:00.
2.Το ίδιο το Calyrex και “Τα μυθικά άλογα” του Calyrex, Ice Rider Calyrex (Glastrier) και Shadow Rider Calyrex (Spectrier)
Τα συγκεκριμένα άλογα τα είχαμε πιάσει στην εκπομπή 12, δείτε την εδώ, στην περιγραφή του βίντεο γράφουμε και τα χρονικά σημεία του βίντεο και που τα βρίσκετε. Υπόψιν : για να έχετε και τις 2 μορφές, πρέπει να έχετε δύο ξεχωριστά Save προφίλ (να έχετε παίξει το παιχνίδι δύο φορές). Αν τυχόν ειπώθηκε για “Shiny” εντός του βίντεο είναι σφάλμα δικό μας καθώς ήμασταν οι πρώτοι που παίξαμε το παιχνίδι και δεν υπήρχαν πληροφορίες τότε, οπότε μας συγχωρείτε.
3.Galarian Zapdos, Articuno. Moltres
Τα μυθικά πουλιά, Galarian Zapdos, Galarian Articuno και Galarian Moltres δυστυχώς δεν μπορείτε να τα βρείτε Shiny.
4.Victini
Το μυθικό πόκεμον Victini** δεν μπορείτε να το βρείτε Shiny στην Galar region. Στους καινούριους αναγνώστες να θυμίσουμε ότι το είχαμε μασκότ από το 2011 μέχρι το φλεβάρη του 2020, ιστορικές πληροφορίες της σελίδας μας μπορείτε να δείτε εδώ. Πλέον η μασκότ μας για τα επόμενα χρόνια είναι το πράσινο Pony Andreecko.
5.Keldeo
Το Keldeo που θα βρείτε στην galar region δεν πρόκειται να το βρείτε Shiny. Θα το δείξουμε σε μελλοντικό βίντεο.
6.Poipole
Ομοίως το Poipole* που θα συναντήσετε στην galar region δεν θα το βρείτε Shiny.

Μπορείτε φυσικά να προσθέσετε την άποψή σας στα σχόλια κάτω. 🙂
*=To Poipole υπήρχε σε Shiny μορφή μόνο σε συγκεκριμένα event, από προηγούμενες κασέτες, πληροφορίες εδώ.
**=To Victini είναι μη-επιβεβαιωμένο αν θα το δούμε στην Galar region. Ίσως βρεθεί μελλοντικά σε event/update.

Πηγή ScreenRant

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam