Ο Junichi Masuda ανέλαβε καθήκοντα Chief Creative Fellow στην The Pokémon Company

Η The Pokémon Company επιβεβαίωσε ότι ο Junichi Masuda παραιτήθηκε από την directorial θέση του στην Game Freak και θα αναλάβει καθήκοντα Chief Creative Fellow στην The Pokémon Company. Σε μια επίσημη δήλωσή της, η The Pokémon Company ανακοίνωσε ότι από τη 1η Ιουνίου ο Junichi Masuda εργάζεται στην The Pokémon Company.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την επίσημη ανακοίνωση, καθώς και ένα σχόλιο από το Junichi Masuda:

Η The Pokémon Company είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την 1η Ιουνίου 2022 ο Junichi Masuda θα αναλάβει καθήκοντα Chief Creative Fellow.

Ο Junichi Masuda ήταν Managing Director στην Game Freak inc, την δημιουργό των Pokémon, μέχρι τις 31 Μαΐου. Ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Game Freak, ο Junichi εργάστηκε πάνω στην ανάπτυξη των “ Pokémon Red Version και Pokémon Green Version ”, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη των επόμενων Pokémon για πολλά χρόνια. Ο Junichi θα χρησιμοποιήσει την εμπειρία του και την βαθιά του γνώση για τα Pokémon προκειμένου να αναπτυχθούν νέες υπηρεσίες και προϊόντα στην The Pokémon Company.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα σχόλια του Junichi Masuda:
“Εργάστηκα ως σκηνοθέτης στα Pokémon video games, ξεκινώντας με τις “Pokémon Ruby Version και Pokémon Sapphire Version ” μέχρι και τις “Pokémon X και Pokémon Y” και ασχολήθηκα με την ανάπτυξη πολλών άλλων video games, συμπεριλαμβανομένου του Pokémon GO. Θα ήθελα να εκφράσω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη προς όλους τους fans των Pokémon.”

“Κοιτώντας στο μέλλον, ευελπιστώ να ξεπεράσω τα όρια των video games προσπαθώντας να προσφέρω στον κόσμο καλύτερες και μεγαλύτερες εκπλήξεις και περισσότερη διασκέδαση, ενώ παράλληλα κάνω ότι μπορώ για να φέρω τους ανθρώπους κοντά. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας.”

Πηγή: Nintendosoup

 

About the author

Smoses

Hi I'm Smoses, an Electrical and Computer Engineer student that loves video games. I've been writing for GameWorld.gr since 2019 and started as an editor at gamecorner.gr in 2021. Pokémon was the first game I ever played, starting with Pokémon Yellow. My favorite video games include Okami, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Yakuza and more!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam